NHL esports - Suomalaiset taistelevat Euroopan mestaruudesta!

Virtuaalisissa NHL-kaukaloissa ratkotaan nyt Euroopan mestaruus. Miten pitkälle suomalaisjoukkueet etenevät ECL Elite sarjassa?

nhl ecl elite esports kertoimet vedonlyönti veikkaus betsit

 

NHL | ECL Elite

Maailman suurin ja kaunein jääkiekkosarja NHL on edelleen koronaviruksen aiheuttamalla tauolla mutta virtuaalisissa kiekkokauloissa on täysi rähinä päällä. Yksi mielenkiintoisimmista tällä hetkellä käynnissä olevista konsolikiekkosarjoista on NHL – ECL Elite. Nhlgamer.com sivuston ylläpitämä sarja on vakavasti otettava konsolikiekkoliiga, jonka voittaja kruunataan Euroopan mestariksi. Tällä hetkellä sarjasta on käynnissä kymmenes kausi.

NHL | ECL Elite sarjaohjelma ja säännöt

ECL (European Championship League) jääkiekkoa pelataan monella eri sarjaportaalla kuten ECL Elite, ECL Pro ja ECL Lite tasoilla. ECL Elite sarja on nimensä mukaisesti eliittiä ja kaikista kovin. ECL Elitessä on tällä kaudella mukana kuusitoista joukkuetta, jotka pelaavat 30 ottelun runkosarjan. Runkosarjan jälkeen kahdeksan parasta joukkuetta etenevät pudotuspeleihin. Pudotuspelit etenevät tuttua kaavaa pitkin aina finaaliin ja mestaruuspokaalin nostoon asti. ECL Eliten kymmenen kauden runkosarja päättyy 14.05.2020 jota seuraavat vahvasti suomalaisittain edustut pudotuspelit.

Sarjassa iso palkintopotti!

Runkosarjassa sijoille 13, 14 ja 15 jääneet joukkueet joutuvat karsintasarjaan, jossa joukkueet pelaavat ECL Prossa sijoille 2, 3, 4 sijoittuneita vastaan. Runkosarjan viimeiseksi jäänyt joukkue tippuu automaattisesti sarjaporrasta alemmas, kun vastaavasti ECL Pro:n voittaja nousee ensi kaudelle ECL Eliteen.

6 vs. 6 pelimuoto ei jätä tilaa sattumalle

Monesti NHL-konsolipelaaminen mielletään yhden pelaajan huviksi. ECL Elite turnauksessa jokaisessa joukkueessa on kuitenkin vähintään kuusi pelaajaa, jotka ohjaavat kukin jäällä yhtä pelaaja (5 kenttäpelaaja + maalivahti). Tämä 6 vs. 6 pelaaminen tekee ECL jääkiekkoiluista äärimmäisen mielenkiintoista, kun tekoälyllä ei ole osuutta otteluiden kulkuun siinä määrin mitä 1 vs. 1 pelimuodossa.

Lyö vetoa ECL ELite sarjasta NordicBetillä!

ECL Elite suomalaisseurat

ECL Elitessä on vuosien varrella nähty paljon hienoja suomalaisseuroja. Esportsin suosion jatkuvasti kasvaessa monet suomalaiset urheiluorganisaatiot ovat ottaneet siipiensä suojiin esports-joukkueita. ECL Elite sarjassa on mukana kymppikaudella muun muassa Liiga organisaatioiden alaisuuteen kuuluvat hREDS (HIFK) sekä JYP Jyväskylä. SJ Gaming sen sijaan operoi pesäpallojoukkueena tutuksi tulleen Sotkamon Jymyn alla. Yksi sarjan ehdottomista huippuseuroista on HAVU Gaming joka on monelle esportsia seuraavalle varmasti tuttu CS:GO areenoilta. Kruunataanko joko edellä mainituista European Championship Leaguen voittajaksi ja Euroopan mestariksi?