NHL-huhut: Nashville Predators kiikaroi mahdollisuuksiaan Connor McDavidin suhteen

Vuonna 1988 kiekkomaailma tärisi kun Edmonton Oilers treidasi Wayne Grezkyn. Tekeekö sama seura taas jättitreidin?

Yksi viime vuosien ehdottomasti parhaista NHL-pelaajista on ollut Edmonton Oilersin kanadalaistähti Connor McDavid. Pelaaja edustaa sitä tähtiluokkaa jonka jokainen joukkue ottaisi ilomielin vastaan omaan kokoonpanoonsa. Kanadalainen on vihjaillut halustaan lähteä Edmontonista koska öljymiesten riveissä menestystä ei tunnu olevan luvassa kuin henkilökohtaisella tasolla. Yksi seura joka on kiinnostunut McDavidin palveluksista on Pekka Rinteen edustama Nashville Predators. McDavidin hintalappu on melkoinen mutta Nashvillellä olisi potentiaalia vastata huutoon.

Mahdollinen siirtopalapeli – Nashville Predators < – > Edmonton Oilers

Miten Nashville sitten voisi napata riveihinsä vuoden 2015 ykkösvarauksen, kolminkertaisen All-Stars tähden, kaksinkertaisen Ted Lindsay palkinnon ja kertaalleen Hart Trophyn voittaneen pelaajaan?

McDavidin cap hit on tällä hetkellä 12,5 miljoonaa dollaria per kausi. Nashville voisi tarjota McDavidista vastineeksi paljon siirtohuhuissa pyörineen P.K. Subbanin. Tähtipuolustajan cap hit on 9 miljoonaa ja Edmonton tekisi tässä treidissä jo selvää säästöä. On kuitenkin oltavat realisti ja todettava ettei Subban ole todellakaan riittävä hinta McDavidista. Tässä kohtaa mukaan astuu suomalaisväriä.

Peliyhtiöitä - kuluvan kuukauden poimintoja

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Eeli Tolvanen osa megatreidiä?

Nashville voisi tarjota Edmontonille nuoren suomalaisen Eeli Tolvasen joka pystyy jo nyt maalintekoon NHL-kaukalossa ja voi ollaan parhaimpina pelivuosinaan todella kova tekijä taalajäillä. Tolvanen olisi juuri sopiva pala tähän palapeliin. Kolmanneksi pyöräksi siirtoon Predators voisi laittaa Kyle Turrisin joka ottaisi Oilersin kakkosketjun sentterinroolin haltuunsa. (McDavidin lähdettyä Leon Draisaitl nousee ykköseksi). Turris pystyy parhaimmillaan 50 – 60 pinnan kauteen mikä on hyvä saldo kakkosketjun keskushyökkääjälle.

Kolme edellä mainittua pelaajaakaan tuskin riittäisi vielä Oilersille jolloin Nashville voi joutua luopuman vielä muutamasta ykköskierroksen varausvuorostaan. Hinta on melkoinen mutta toisaalta NHL:ssä ei kovin usein tule mahdollisuutta treidiin jossa toisena osapuolena on oman vuosikymmenensä paras pelaaja. Siirtyihän muuan Wayne Greztky, täysin vastoin odotuksia pois Oilersista reilu kolmekymmentä vuotta sitten…

Mihin sinä uskot McDavidin päätyvän vai jatkuuko miehen ura vielä pitkään Oilersissa? 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia