VIDEO: Jääkiekkomaalivahtien parhaat tuuletukset

Maalivahdit - Ei niitä voi muuta kuin rakastaa.

 

NHL maalivahti tuuletukset

Usein puhutaan siitä, kuinka maalivahdit ja erityisesti jääkiekkomaalivahdit ovat aivan oma rotunsa muiden ihmisten joukossa. Maalivahdit ovat täysin seinähulluja miehiä ja naisia jotka vapaaehtoisesti hakeutuvat seisomaan paikkaan johon tulitetaan mustaa kumista kiekko satojen kilometrien tuntivauhdilla. Maalivahdit ovat hulluja mutta samalla rakastettuja hahmoja jotka omalla suorituksellaan voivat ratkaista otteluita niin omille kuin vastustajille

Voittavat maalivahdit ovat yleensä maalinsuulla pelitilanteissa itse rauhallisuuksia, varsinaisia Buddha-patsaita jotka eivät tee yhtään ylimääräistä liikettä ja kaikki focus on siinä oleellisessa, kiekon torjunnassa. Maalivahtien zeniläinen tyyneys kuitenkin karisee hartioilta tarvittaessa, jos A) jos pitää puolustaa omaa itsenään B) torjunta tai voitto antaa aihetta juhlimiseen.  Kun hetken iloittelu tai aggressiivinen kiukun puuska on ohi niin maalivahti palaa tolppien väliin tai pukukoppiin ja esiintyy jälleen lehdistön edessä kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Jep, maalivahdit ovat oma rotunsa.

Alla vajaan neljän minuutin otanta ja osoitus siitä, että maalivahdit osaavat myös antaa tunteiden läiskyä ja että he osaavat juhlia, kun sille on tarvetta. Mikä on sinun lempituuletuksesi?

Ensi yönä kaksi maalivahtia, Tuukka Rask ja Jordan Binnington ovat omien tähän asteisten pelaajauriensa pahimmassa painekattilassa. Toinen maalivahti muistetaan Stanley Cup voittajana ja toinen hienon kauden pelanneena mutta finaalin hävinneenä.

Kumman henkinen kantti kestää paremmin, kumpi nostaa torstaina aikaisin suomen aikaan Stanley Cup kannua? Lue Stanley Cup finaalien game sevenin otteluennakko: Boston Bruins – St. Louis Blues to 13.6  ja äänestä alla kumman mestaruuteen uskot!

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia