Jevgeni Malkin harjoitteli poikansa kanssa painiottein

Kolmen Stanley Cupin mies Jevgeni Malkin nappasi poikansa mukaan jäälle. Pojalla on isot saappaat joihin hypätä, mutta onnistuuko hän?

Suurimmat uutisotsikot täyttyvät maailmassa tapahtuvista pahoista ja surullisista aiheista, joten on hienoa nähdä välillä jotain sydäntä lämmittävää.

Mikään ei ole niin suloista kuin isä-poika duo. Kyseisessä duossa kemiat ovat kohdallaan lähes varmasti ja parhaimmillaan duo kykenee mitä uskomattomimpiin tekoihin. Kolmen Stanley Cupin ja yhden MM-kullan mies Jevgeni Malkin otti neljävuotiaan poikansa mukaan harjoituksiin ja se jos mikä on suloista!

Neljävuotias Nikita luistelee sujuvasti maalin takaa kohti  isäänsä ja kaatuu tämän jalkoihin, josta alkaa painiharjoitukset. Nikita antaa Jevgenille jopa mailan avuksi tulevaan vääntöön, mutta silti hän onnistuu lopulta selättämään isänsä.

>>Lue myös! Jääkone aiheutti kaaoksen!

Poika on ollut jo pienestä pitäen kiinnostunut isänsä tapaan jääkiekosta ja hänestä onkin useita videoita, joissa on menossa erilaiset harjoitukset:

Jos Nikita jatkaa harjoittelua samaan tahtiin ja isän kiekkoilugeenit ovat siirtyneet sukupolvelta seuraavalle, niin hetken päästä saattaa näyttää siltä, että Jevgeni jää toiseksi ja pistää tutin suuhun. Hetkinen.. Mikäs hänellä on suussaan?

Nikita maalasi jopa Pittsburgh Penguinsin kauden ensimmäisen maalin. Syöttäjänä toimi hänen isänsä, hehkuttaa vaimo Anna Kasterova.

Geno on julkaissut Instagram-tilillään myös harvinaisen videon hänen nuoruusvuosiltaan. Onko Nikita muutaman vuoden päästä samassa tilanteessa?

Miltä uusi NHL21 maistuu?

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia