Justin Williamsilta ja Hurricanesilta yllättävä uutinen kaukaloon palaamisesta

18. NHL-kauden veteraani ja myös Mr. Game Seveninä tunnettu Justin Williams ilmoitti syksyllä ottavansa taukoa NHL-maailmasta perheensä vuoksi, mutta nyt ajatukset ovat muuttuneet.

Uutisoimme syyskuussa yllättävästä uutisesta, kun Carolina Hurricanes sai huonoja uutisia kapteeninsa jatkosta. Joukkueen silloinen kapteeni Justin Williams ilmoitti, että hän ei aloita NHL-kautta tutussa seurassa. Carolina Hurricanes jäi siis yllättäen ilman kapteenia ja jopa Sebastian Ahoa povattiin korvamaan nuo isot saappaat. C-kirjaimen rintaansa sai kuitenkin Jordan Staal.

-Tämä on ensimmäinen kerta elämässäni kun tuntemukseni jääkiekon suhteen ovat epävarmoja.  Tämän hetkiset tuntemukset ilman henkistä ja fyysistä halua pelata saivat minut tekemään päätöksen astua hetkeksi sivuun. Minulle on tärkeää, että focukseni on täysin jääkiekossa kun pelaan sitä, Williams kommentoi tilannetta Hurricanesin nettisivuilla.

Nyt Mr. Game Seven on kuitenkin valmis palauttamaan focuksensa jääkiekkoon täysillä!

Hurricanes ja kolminkertainen Stanley Cup voittaja allekirjoitti loppukauden kattavan ja 700,000 dollarin sopimuksen.

-Olemme olleet tiheästi yhteydessä Justinin kanssa viime kuukausien aikana hänen asemansa suhteen. Olemme innoissamme, että hän on päättänyt jatkaa pelaamista ja olemme vakuuttuneita, että hänen paluunsa auttaa ryhmäämme jäällä, Hurricanesin GM Don Waddell kommentoi Hurricanesin tiedotteessa.

Mr. Game Seven on pelannut NHL-uransa aikana 1244 ottelua neljässä eri seurassa tehtaillen 786 tehopistettä. Hän on voittanut Stanley Cupin Hurricanesissa vuonna 2006 sekä Los Angeles Kingsissä vuosina 2012 sekä 2014. Näiden lisäksi hän on edustanut Philadelphia Flyersia sekä Washington Capitalsia.

Williams on ansainnut Mr. Game Seven lempinimen ja voittanut Conn Smythe Trophyn, joka jaetaan Stanley Cupin pudotuspelien arvokkaimmalle pelaajalle. NHL-uransa aikana hän on maalannut seitsemän kertaa sekä antanut kahdeksan syöttöä nimenomaan seiskaotteluissa.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia