VIDEO: Hawryluk ja Hainsey näyttivät kauden parhaimman jäähyboxikeskustelun

Toronto veteraani Ron Hainsey oli kuin viilipytty kun Jace Hawryluk huusi viereisessä jäähyboxissa pää punaisena. Love it!

Toronto Maple Leafs ja Florida Panthers pelasivat tiistaiyön NHL-kierroksella todellista vanhanliiton lätkää, kun punalamppu syttyi peräti 12. kertaa. Toronto nappasi kotivoiton runsasmaalisessa ottelussa lukemin 7-5. Leafsin supertähti John Tavares tehtaili neljä häkkiä nousten NHL:n maalipörssissä sijalle kaksi ohi Leon Draisaitlin.  Maalipörssiä johtava Alexander Ovechkin on maalannut 48 kertaa, kun Tavaresilla on tilillään 45 osumaa.

Ennen Tavaresin maalivireen löytymistä ottelussa nähtiin kuitenkin kyseenalainen tilanne, jossa Jace Hawryluk taklaa Tavaresia kyynerpäällä päähän. Tilanteesta ei tuomittu jäähyä.

Onneksemme Tavares ei loukkaantunut tilanteessa, mutta niin kuin tapana on, niin joukkueen kovanaamat ottavat nimen ja numeron ylös. Sen teki tällä kertaa Toronton veteraanipakki Ron Hainsey, joka tuli seuraavassa tilanteessa pistämään Hawrylukin aisoihin. Kas tähän tapaan Hainsey rientää apuun:

Tämä kolmiodraama ei loppunut kuitenkaan tähän, vaan hetken kuluttua näimme kenties kauden parhaimman boxista toiseen tapahtuneen sanojen vaihtelun. Keskustelu näytti olevan vain hieman yksipuolista, kun konkari Hainsey ei korviaan heilauta nuoren Hawrylukin tilityksistä.

Kaikki me kuulemme luultavasti korvissamme Hawrylukin huudon ”en koskenut häneen! Kuuletko! En koskenut häneen!!” Kun samaan aikaan Hainsey istuu viileästi eikä anna pask**kaan. Hän vain istui viileästi ja ajatteli, että minäpäs tarvitsin tämän tauon. Melttoa sinä siellä yksinäsi.

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia