NHL - Kymmenen mielenkiintoisinta pörssikärkeä

Nämä pelaajat ovat palkkansa ansainneet.

kucherov ja stamkos

Kuten olemme jo aikaisemmin uutisoineet sivuillamme niin NHL – kausi 2018 – 19 on ollut suurimaalisin sitten kauden 2005 – 2006 jolloin kausi starttasi työsulun jälkeen pyssyt täynnä kuivaa ruutia. Tampa Bayn Nikita Kucherov on sellaisessa iskussa, että mies saattaa pelata tehokkaimman NHL-kauden viimeiseen 25 vuoteen ja peräti tusinalla pelaajalla on tällä hetkellä hyvät mahdollisuudet rikkoa pistepörssissä 100. tehopisteen rajan. Ketkä sitten ovat omien jengien ykköspyssyjä ja millä tehoilla? Otetaan selvää ja poimitaan esille kymmenen mielenkiintoista seuraa sekä tapausta.  Pistetilanne päivitetty 11.3.2019

Anaheim Ducks

Anaheim Ducksin sisäisen pistepörssin ykkönen on Ryan Getzlaf. Mies saa kyseenalaisen kunnian olla liigan pieni tehoisin pistepörssikärki 39 tehopisteellä. Tämä on seitsemästä edellisestä kaudesta jo kuudes, kun Getzlaf on Ducksin tehokkain pelaaja. Onko se hyvä vai huono uutinen?

Buffalo Sabres

Niin ikään Buffalo Sabresista löytyy tuttu pörssikärki. Jenkkinuorukainen Jack Eichel on kolmatta perättäistä kautta joukkueensa paras pistemies ja ykkössijoja tulee tulevaisuudessa varmasti kosolti lisää. Eichelin tehot 25 + 47 = 72.

Carolina Hurricanes

Carolina Hurricanesin pörssiykkösen titteli on tulossa tällä kaudella suomeen. Kiitos Sebastian Ahon joka tavoittelee jopa 90 pisteen kautta. Nyt mittarissa on tehot 30 + 47 = 77.

Chicago Blackhawks

Chicagosta löytyy todellinen supertähti Patrick Kane pörssikärjestä. Kane pitää hallussaan tämän kauden pisintä pisteputkea joka on jopa 20 ottelun mittainen. Mies nakutti pisteputkensa aikana huomat 43 pinnaa ja näyttää siltä, että tehojen valossa kaudesta on tulossa miehen uran paras. Aikaisempaan kauden 2015 -16, 106 tehopisteen ennätykseen on matkaa enää 9 pojoa.

Colorado Avalanche

Myös Coloradossa on vahvasti suomalaisväriä pörssikärjessä, kuten Mikko Rantanen etenee yhdessä Nathan MacKinnonin kanssa reilussa yli pister per peli tahdissa. MacKinnon 87 pistettä, Rantanen 86.

100% bonus jopa €100
Pelaa nyt

San Jose Sharks

San Jose Sharksissa on iskenyt tällä kaudella paljon pisteitä kaksi puolustajaa, Brent Burns ja Erik Karlsson. Miehistä karvaisempi eli Burns on joukkueensa paras pistemies tehoilla 13 + 60 =73. Hän tulee rikkomaan oman aiemman ennätyksensä (76 pistettä) ja tavoittelee jopa 90 tehopisteen kautta mikä on melko sairas suoritus puolustajalta.

Tampa Bay Lightning

Tampa Bay Lightningin ehdottomasti tehokkain pelaaja on venäläinen Nikita Kucherov, joka on 130 tehopisteen vauhdissa. Jep, 130 pisteen vauhdissa. Nyt mittarissa on 69 ottelua ja tehot 33 + 77 = 110. Jos mies yltää 130 pisteeseen niin se olisi paras suoritus sitten kauden 1995 – 96 jolloin herrat Jaromir Jagr (149 pistettä) ja Mario Lemiux (161 pistettä) loistivat kaukalossa.

Toronto Maple Leafs

Toronto Maple Leafsin kärkimies ei ole John Tavares eikä Auston Matthews. Kärjessä on tehoin 24 + 58 = 82 Mitch Marner joka ei paistattele mediassa niin isossa skuupissa kuin kaksi edellä mainittua.

Vancoucer Canucks

Ruotsalainen Elias Pettersson ei ole ainoastaan joukkueensa paras pistemies vaan hän on myös koko NHL:n tulokkaiden pisterpössin kärkinimi, tehot 26 + 32 = 58 on upea saldo tulokkaalle.

Washington Capitals

Oletteko kuulleet sanonnan ”Russian machine never break”? No Aleksander Ovechkin on siitä elävä esimerkki tehoin 46 + 31 = 77.

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia