Patrik Laine maalasi - Treidaako Jets hänet silti? Lyö vetoa!

Winnipeg Jetsin Suomalaistähti Patrik Laine rikkoi kuuden ottelun maalittoman putkensa Anaheim Ducksin kustannuksella sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Hän pääsi osumalla huikeean kerhoon, mutta huhumylly mahdollisesta myynnistä on silti aika-ajoin liikkeellä.

Laine on joutunut kuluvan kauden aikana useasti painostavaan tilanteeseen, kun osumia ei ole syntynyt. Viikko sitten jopa oma kotiyleisö buuasi hänen esityksilleen. Nyt helpottava osuma on kuitenkin syntynyt. Laine osui Ducks tolppien väliin toisen erän alkupuolella, kun Bryan Little saa keskialueen sekavan tilanteen jälkeen kiekon hieman onnenkantamoisena lapaansa. Anaheimin Josh Manson ja Ondrej Kase ovat voimattomia Littlen tarkan syötön edessä. Patrik Laineelta tavaramerkiksi muodostunut one-timer yläpeltiin ja John Gibson sai kaivaa kiekkoa selkänsä takaa jo toisen kerran ottelussa.
Ottelu päättyi kymmenen sekuntia ennen jatkoajan loppua Laineen maalinkin syöttäneen Bryan Littlen osumalla.

Laine pääsi osumalla upeaan kerhoon, sillä hänestä tuli seitsemäs pelaaja joka on pystynyt kolmella kaudella iskemään vähintään 25 maalia ennen 21 vuoden ikää. Samassa kerhossa ovat Wayne Gretzky, Bobby Carpenter, Dale Hawerchuk, Brian Bellows, Jimmy Carson sekä Ilya Kovalchuk. Laine on 2000-luvulla vasta toinen tässä onnistuvista pelaajista. Kovalchuk teki saman tempun 2001-02>2003-04 kausilla. Kaikkien aikojen ensimmäinen oli kukas muukaan kuin Wayne Gretzky kausilla 1979-80>1981-82.
Laineen ailahtelevasta kaudesta on puhuttu useaan otteeseen arvostelevaan sävyyn. Aika-ajoin on kuultu myös huhuja Winnipegin olevan valmis myymään Laineen. Vedonlyöntiyhtiö Bettson tarjoaa Laineen kaudesta mielenkiintoisia vetoja kuten ylivoimamaalien määrän sekä pelikiellosta kärsimisen. Yhtenä mielenkiintoisimmista vetokohteista mainitun traden toteutuminen kertoimella 5.00.
Muita mielenkiintoisia kohteita:
Gordie Howe hatrickin tekeminen: 30.00, pelikiellon saaminen: 13.00, alivoima-maalin tekeminen: 16.00.
Laineen apina on jälleen pudotettu selästä, joten nyt voimme rauhassa naureskella Laine meemeille!

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia