NHL loppuun neljällä pelipaikalla?

New Yorkin Postin mukaan NHL aiotaan pelata loppuun neljällä pelipaikkakunnalla. Pelitahti olisi kolme matsia päivässä.

NHL Stanley Cup

NHL suunnittelee kauden jatkamista neljällä eri areenalla. New York Postin mukaan NHL:n tarkoitus on edelleen saada runkosarja pelattua loppuun ennen pudotuspelejä.

Aikaisemmin uutisoitiin, että NHL olisi etsimässä puolueetonta pelipaikkaa, jossa pelata kausi loppuun, mutta nyt etsinnässä ovat sopivat NHL -kaupungit.

Koronavirus on tehnyt tuhojaan Pohjois-Amerikassa hyvin paikallisesti. New Yorkissa pelaaminen on luonnollisesti mahdotonta pitkään aikaan, mutta joissain NHL -kaupungeissa rajoitukset ovat varmasti lievemmät lähikuukausina.

NHL:n olisi myös tarkoitus jakaa joukkueet neljään divisioonaan, ja jokainen divisioona pelaisi runkosarjan loppuun yhdessä ja samassa kaupungissa. Columbus ja Carolina ovat olleet vaihtoehtoina isäntäjoukkueiksi Metro -divisioonalle, Tampa Bay ja Florida Atlantic -divisioonalle, Minnesota ja mahdollisesti Colorado tai Dallas Central -divisioonalle sekä Calgary tai Edmonton Pacific -divisioonalle. Ilmeisesti myös Las Vegas voisi olla Pacific -divisioonan kotipaikka.

NHL:n komissaarin Gary Bettmanin mukaan kesällä pelaaminen tarkoittaisi sitä, että joka areenalla pelataan kolme ottelua päivässä.

Kuka katsoo lätkää hellekeleillä?

New York Post on uutisessaan sitä mieltä, että NHL on hyvinkin vakavissaan aikeissa jatkaa pelejä heinäkuussa, jos vain terveysmääräykset yhtään antavat siihen mahdollisuuden.

Lehti on myös kuullut lähteiltään, että kauden jatkosuunnitelmaan kuuluu myös se, että jokaisen joukkueen kokoonpano kasvatetaan 30 pelaajaan. Näin tiukka ottelutahti ei kävisi niin raskaaksi.

New York Postin mukaan NHL -joukkueiden presidentit ovat kovasti painostaneet siihen suuntaan, että runkosarja pelataan loppuun. Pelkkä pidennetty play offs -turnaus ei ole presidenttien mielestä hyvä ratkaisu. Syynä tähän on raha, paikalliset tv-sopimukset ja sponsorisopimukset vaatisivat runkosarjan saattamista päätökseen.

Se kyllä saattaa New York Postin mukaan olla ongelmana, että hyväksyvätkö tv-firmat sen, että heinäkuussa keskellä päivää pelattu matsi on yhtä arvokas kuin iltapeli maaliskuussa? Kuka haluaa katsoa sisällä NHL:n merkityksetöntä runkosarjan ottelua, kun ulkona on helle?

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia