LA Kings fanit uskovat, että Taylor Swift on pilannut kotipelit

NHL-seura Los Angeles Kingsin kotipelit Staple’s Centerissä ovat menneet heikosti viime vuosina ja nyt taikauskoisimmat fanit uskovat sen johtuneen laulaja Taylor Swiftin viiristä.

Los Angeles Kings fanit lauloivat ensimmäisen voitetun kotipelin jälkeen Taylor Swiftin viirille kyseisen naisen laulun sanoin: “I Knew You Were Trouble”, eli tiesin että olit virhe.

Kaikki sai alkunsa, kun Kings voitti kauden ensimmäisen kotipelin Nashville Predatorsia vastaan lukemin 7-4. Fanit huomasivat hallissa oudon muutoksen, kun laulaja Taylor Swiftin loppuunmyydyistä keikoista kertova viiri oli peitetty mustalla kankaalla. Nyt taikauskoisimmat fanit uskovat viirin aiheuttaneen kotikirouksen, joka rikkoitui heti ensimmäisessä ottelussa viirin ollessa peitettynä.

Myös Kingsin maskotti Bailey huomasi asian ja twiittasi heidän olevan tappiottomia kun viiri on ollut peitettynä:

Kings voitti Stanley Cupin vuosina 2012 sekä 2014 ja pelasi vuonna 2013 konferenssifinaaleissa, mutta viime kaudella he olivat läntisen konferenssin viimeisiä ja koko sarjan toiseksi huonoimpia. Taylor Swift teki loppuunmyytyjen keikkojensa ennätyksen vuonna 2015, jolloin myös kyseinen viiri nostettiin hallin kattoon. Fanien mukaan juuri tämä hetki oli käännekohta joka ajoi Kingsin alamäkeen.

https://twitter.com/63neener/status/1183135630106054656

-Yhteys faniemme kanssa on tärkein prioriteettimme ja haluamme peittää viirin myös jatkossa faniemme pelikokemus turvaten. Emme näe ongelmaa peittää viiriä peleissämme ja itseasiassa tämä on oiva tilaisuus näyttää faneille, että kuuntelemme heitä, Kingsin markkinoinnista vastaava Michael Altieri kommentoi.

Kings kuitenkin hävisi heti toisen kotiottelun Las Vegas Golden Knightsille maalein 2-5 ja Vegas ei unohtanut kuittailla Swiftistä ottelun edetessä:

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia