Matt Murray tiukassa paikassa - hiillostetaan ulos Pittsburghista?

Pittsburgh Penguinsilla on edessään vaikea päätös, sillä kahden maalivahdin sopimus on päättymässä kesällä. Kausi on keskeytynyt, joten he eivät ole päässeet antamaan näyttöjä. Matt Murrayn tilanne on kuitenkin vielä hankalampi.

NHL-kausi on keskeytynyt ja yksi surullinen tarina tulee Pittsburgh Penguinsin suunnalta. Penguinsin kaksi maalivahtia muuttuu kesällä RFA-pelaajiksi, joka tarkoittaa että he ovat rajoitettuja agentteja. 25-vuotiaat Matt Murray sekä Tristan Jarry odottavat molemmat sopimusta. Tilanne ei ole kuitenkaan helppo GM Jim Rutherfordille, sillä maalivahdit eivät ole päässeet antamaan mitään näyttöjä kauden ollessa tauolla.

Fanien mielestä valinta on selvä ja Murray on laitettava ulos Jarryn sekä Casey DeSmithin tieltä. Murrayn entinen maalivahtivalmentaja sai kuulla millaista kommenttia ja kohtelua Murray Pittsburghissa saa. Hän twiittasi asiasta viikolla, mutta twiitti poistettiin sittemmin.

”Ainoa asia mitä hän kuulee päivittäin on, että Fleury on paljon parempi kuin hän. Kun muutin takaisin tänne (Pittsburghiin), niin menimme illalliselle yhdessä Murrayn kanssa, kun eräs lapsi tunnisti hänet ja pyysi kuvaa sekä nimikirjoitusta. Tilanteen jälkeen lapsen isä kommentoi Mattille suoraan, että ”sinusta ei tule koskaan yhtä hyvää kuin Fleurystä ja emme koskaan tule voittamaan mitään kanssasi.” Matt kertoi, että tämä tapahtuu viisi tai kuusi kertaa päivässä ja on selvää, että tämä kaupunki vihaa minua. Kahden viime vuoden aikana minulle on käynyt selväksi, kuinka tämä kaupunki oikeasti vihaa häntä ja Tristan vit*n Jarry näyttää messiaalta näille ihmisille Murrayhin verraten.”

Kaikki kiekkoseuraajat eivät ole uskoa tätä kommenttia todeksi ja somessa useat miettivät onko tämä kokonaisuudessaan huomion hakua tai jonkinnäköistä valehtelua suuntaan tai toiseen.

Matt Murray Colorado Avalancheen?

25-vuotias Matt Murray on pelannut NHL:ssä 199 ottelua 91.4 torjuntaprosentilla sekä 2.66 päästettyjen maalien keskiarvolla. Hän on NHL-historian ainoa maalivahti, joka on voittanut kaksi Stanley Cupia tulokasiässä, sillä pingiviinit juhlivat Stanley Cup mestaruutta peräkkäisillä kausilla 2015–2016 ja 2016–2017.

Eablebet

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia