NHL-sähkeet: McDavilla ja Matthewsilla edessään iso kausi

Tekeekö McDavid yli 50 maalia? Koska Matthews solmii jatkosopimuksen?
McDavid_image

NHL-kausi alkaa tänä syksynä 3. lokakuuta. Pari kauden seuratuinta nimeä ovat tietenkin nuoret supertähdet Connor McDavid ja Auston Matthews. Tällä hetkellä kuumimmat kysymykset ovat, montako maalia McDavid tekee ja rustaako Matthews Toronto Maple Leafsin kanssa jatkosopimuksen? Antaa herrojen itse vastata.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Connor McDavid – Edmonton Oilers

Oilersin kruununjalokivi Connor McDavid iski viime kaudella henkilökohtaisen ennätyksensä tekemällä 41 kaappia runkosarjassa. Mitä ensi kauteen tulee, maalivahdit olkaa varuillanne, mies haluaa maalata entistä enemmän. Näin hän itse kommentoi Sportnetsin Chris Johstonin haastattelussa: ”Olen aina sanonut, että haluan tehdä enemmän maaleja. Se on se mitä haluan tehdä, haluan löytää uusia tapoja tehdä maaleja. Uskon että olen hyvä syöttäjä ja tilanteiden luoja mutta löysin viime kauden lopussa todella hyvän maalivireen ja haluan sen kantavan alusta tulevalla kaudella.” Kannattaakin ehdottomasti yltääkö McDavid maagiseen 50 maalin kauteen.

NHL 19 pelissä mieheltä ainakin odotetaan suuria. 

Ratings are in! But how about that comb over? @easportsnhl #NHL19Ratings #EAathlete

Henkilön Connor Mcdavid (@mcdavid97) jakama julkaisu

Auston Matthews – Toronto Maple Leafs

Toronto Maple Leafsin nuori jenkkitähti Auston Matthews aloittaa tulokassopimuksen viimeisen kauden kiekon tipahtaessa jäähän lokakuun alussa. Mies ei kuitenkaan ota vielä stressiä tulevaisuudestaan. Mies totesi NHL.com:n haastattelussa että ”en tiedä vielä teenkö uuden sopimuksen ennen kauden alkua. En ole oikeastaan millään tavalla mukana näissä puheissa. Minun manageri hoitaa sopimusasiaa yhdessä joukkueenjohdon kanssa. He ovat sanoneet minulle, että teen sopimuksen, kun he ovat yksimielisiä ja se on minulle OK.” Melkoista kylmäpäisyyttä Matthewsilta jonka tulevat tienestit tulevat olemaan 10 miljoonan dollarin luokkaa vuositasolla, jos käytetään vertailukohtana McDavidin (12,5 miljoonaa), Jack Eichelin (10 miljoonaa) ja John Tavaresin (11 miljoonaa) sopimuksia.

Ei stressiä, tehdään mainoksia. 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia