Mikko Rantasen epöonni jatkuu - loukkaantui jälleen

Colorado Avalanchen suomalaistähti Mikko Rantanen loukkaantui Tampa Bay Lightningia vastaan pelatussa ottelussa ja tuoreiden tietojen on kyse solisluun murtumasta.

Mikko Rantanen ajoi kiekon kanssa voimakkaasti kohti Curtis McElhinneyn vartioimaa Tampa maalia, kun slovakkipakki Erik Cernak heittäytyi jäänpintaan ja huitoi mailallaan suomalaisen kumoon. Rantanen ei ehtinyt reagoimaan eikä suojaamaan itseään vaan liukui pahannäköisesti päin laitaa paria metriä ennen laitaa tapahtuneen kaatumisen seurauksena.

Rantanen ajautui laitaan vasen olkapää edellä ja jäi hetkeksi  makoilemaan jäänpintaan. Huulilta pystyi lukemaan kirosanat ja tuskan, jonka jälkeen hän luisteli tuskaillen suoraan pois jäältä ja poistui hallin uumeniin. Colorado päävalmentaja Jared Bednar ilmoitti ottelun jälkeen Rantasen kärsivän ylävartalovammasta ja olevan pois jäältä viikkoja.

Coloradossa majaileva toimittaja Adrian Dater twiittasi myöhemmin, että Rantaselta on murtunut solisluu ja toipumisajaksi kaavaillaan normaalisti 6–8 viikkoa.

Colorado taistelee läntisen konferenssin voitosta ja on etenemässä pudotuspeleihin. NHL:n runkosarja päättyy 4. huhtikuuta, joten Rantanen on luultavasti pois ainakin runkosarjan ajan. Tämä aiheuttaa harmaita hiuksia GM Joe Sakicille, joka varmasti tutustuu siirtomarkkinoiden tarjontaan nyt entistä tarkemmalla silmällä.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia