En ole tehnyt vastaavaa sitten NHL95:n -Weber vitsaili vanhanaikaista maaliaan

NHL:n yhden kovimman laukauksen omaava Montreal Canadiensin puolustaja Shea Weber tehtaili Pittsburgh Penguinsia vastaan vanhanaikaisen maalin. Hän vitsaili tilanteen jälkeen viitaten legendaariseen konsolipeliin.

Montreal Canadiens kävi PPG Paints Arenalla nylkemässä kotijoukkue Pittsburgh Penguinsit lukemin 1-4. Puolustaja Shea Weber pääsi suurimpiin otsikoihin tekemällä kauden 10:nnen maalinsa.

Tilanteesta erikoisen tekee se, että Weber nousi puolustajan tontilta ja teki niin sanotun vanhanaikaisen maalin. Tämänkin maalin tarjosi tietenkin suomalaiset, sillä ykkössyöttöön merkattiin Artturi Lehkonen sekä toiseksi syöttäjäksi Joel Armia.

Weber vitsaili maalista haastattelussa ja hän kertoi, ettei ole tehnyt vastaavaa sitten NHL95:n.

Weber kiihdyttää siniviivalle kun Lehkosen syöttö napsahtaa lapaan ja kanadalainen päättää kaartaa maalin takaa ja kääntää kiekon tyhjään maaliin Marc-Andre Fleuryn ollessa aivan ”kahvilla”.

Sportsnetin Eric Angels kertoo Twitterissä, että Weber vitsaili tilanteesta myös erätauolla pukukopissa ja yhdelläkään joukkueen lapsista ei ollut tietoa mistä on kyse. Voimme todeta, että NHL95:n kohdalla sanonta ”jonnet ei muista” on varsin osuva.

Myös Joel Armia onnistui maalinteossa kirjauttaen tehot 1+1. Artturi Lehkosen saldoksi jäi 0+1 Weberin maaliin johtaneen syötön ansiosta.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia