NHL: Muzzin vahvistaa Torontoa

Toronto panostaa tähän kauteen. Se hankki puolustukseen Muzzinin Los Angelesista. Kings taas on alkanut jälleenrakennuksen, joukkue on konferenssinsa viimeinen.

Los Angeles KingsNHL:ssä tehtiin All Stars -ottelun jälkeen pelaajakauppoja. Toronto Maple Leafs hankki Los Angeles Kingsiltä kovan luokan puolustajan Jake Muzzinin.

Kaupassa Toronto selvästi parantaa nykyistä kokoonpanoa, ja Los Angeles katsoo tulevaan. Kings sai Muzzinista hinnaksi ykköskierroksen varausvuoron, ruotsalaishyökkääjä Carl Grundströmin sekä kanadalaisen puolustajan Sean Durzin.

Muzzin sopii mainiosti Toronton joukkueeseen. Hänet ilmeisesti laitetaan saman tien joukkueen ykköspakkipariin Morgan Riellyn rinnalle.

Muzzin on peruspakki. Kookas pelaaja, joka myös pystyy laittamaan kiekkoa liikkeelle. 29-vuotias Muzzin oli Kingsin vuoden 2014 Stanley Cupin voittaneen joukkueen avainpelaajia.

Kauppa ei ollut yllätys. Toronton GM Kyle Dubas on jo aiemmin ilmoittanut, että Leafs hakee puolustukseen lisää kovia pelimiehiä. Peräpää on ollut joukkueen heikkous tällä kaudella.

Muzzin kurittaa palkkakattoa neljällä miljoonalla dollarilla. Hänellä on tältä kaudelta 50 ottelussa tehtynä neljä maalia ja 17 syöttöä.

Muzzinin lähtö on selvä merkki siitä, että Los Angelesin GM Rob Blake on laittamassa joukkuetta uusiksi. Viimeisen neljän kauden aikana Kings on voittanut vain yhden play offs -ottelun.

Tämä kausi on LA Kingsiltä menossa joka tapauksessa taas pieleen. Joukkue on NHL:n Läntisen konferenssin viimeinen, sillä on 50 ottelusta 44 pistettä.

Toronto taas jahtaa pokaalia. Se on Itäisen konferenssin kolmonen, 49 ottelusta 62 pistettä. Muzzin -kaupalla Toronto on astetta kovempi ehdokas finaalipeleihin.

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia