NHL: Nappaako David Pastrnak maalipörssin voiton Aleksander Ovechkinin nenän edestä?

NHL:n maalipörssin kuninkuus näyttäisi olevan tällä kaudella kolmen kauppa! Pastrnak, Matthews vai sittenkin jälleen kerran Aleksander Ovechkin?

Maurice ”Rocket” Richard Trophy – Pastrnak, Matthews vai Ovechkin?

NHL:n maalipörssinkuninkuus näyttäisi olevan tällä kaudella kolmen kauppa! Tällä hetkellä jaettua kärkisijaa pitävät hallussaan Auston Matthews sekä David Pastrnak 41 uunilla. Kolmannella sijalla sen sijaan hengittää The Great Eight, Aleksander Ovechkin, 40 osumalla. (Tilanne 14.02.2020)

Ovechkin on dominoinut NHL:n maalipörssiä lähes kymmenen vuotta. Washington Capitalsin venäläinen on voittanut NHL:n parhaalle maalintekijälle ojennettavan Maurice ”Rocket” Richard Trophyn edellisen seitsemän kauden aikana peräti kuudesti! Kaiken kaikkiaan Ovechkin on pokannut pystin urallaan kahdeksan kertaa, joka on isompi saldo kuin yhdelläkään muulla pelaajalla ja tällä kaudella on lähellä tulla pysti numero yhdeksän.

The Hockey News povaa Tshekki-voittajaa

Kiekkoraamattunakin tunnettu The Hockey News kuitenkin povaa, että Boston Bruinsin vasta 23 – vuotias Tshekki David Pastrnak voisi pestä Ovechkin loppukirissä. Mies itse toppuuttelee puheita ja pitää pään kylmänä:

En kisaile ketään vastaan, pelaan vain jääkiekkoa. Pyrin auttamaan joukkuettani parhaani mukaan, en laske maalejani tai pisteitäni. On tietenkin hienoa tehdä maaleja, se on vahvuuteni, se on hauskaa ja siitä minulle maksetaan palkkaa. Olen hyökkääjä mutta en keskity yhtään maalintekokilpailuun”.

Uskokoon ken haluaa!

Anna oma äänesi! Kenen sinä arvoioit olevan kauden paras maalinsylkijä? 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia