NHL:ssä ensimmäinen ja NBA:ssa uusia koronatartuntoja

Ikävä kyllä tähtipelaajatkaan eivät ole koskemattomia koronan jyllätessä.

Niinkuin me kaikki tiedämme, niin Koronavirus jyllää ja yhteiskuntamme yrittää pysäyttää sen keinolla millä hyvänsä. Vaikutukset ja rajoitukset näkyvät suuresti myös urheilumaailmassa, sillä kotimaan kiekkosarjat, NHL sekä NBA on keskeytetty ja suuret futissarjat ovat tauolla samalla kun jännitämme muiden isojen kisojen kohtalosta. Sarjojen keskeyttäminen ei kuitenkaan tarkoita, että pelaajat olisivat turvassa. Seuraamme tarkalla silmällä urheilumaailman käänteitä Koronan höykytyksessä tämän linkin takana!

Neljä Brooklyn Nets pelaajaa sairastui koronaan

Kaksinkertainen NBA-mestari ja moninkertainen NBA:n korikuningas, ykköstähdistövalinta ja tähdistöottelupelaaja Kevin Durant on yksi neljästä koronatartunnan saaneesta Brooklyn Nets pelaajasta. Laitahyökkääjä Durant kertoi asiasta itse ensin The Athleticille. Hetkeä myöhemmin Brooklyn Nets tiedotti neljän pelaajan sairastuneen koronaan, mutta muiden pelaajien nimiä ei ole tiedossa.

Olkaa kaikki varovaisia, pitäkää huoli itsestänne ja karanteenista. Selviämme tästä, Durant kertoi Athleticille.

Durant ei suinkaan ollut ensimmäinen, sillä NBA:ssa on todettu yhteensä seitsemän positiivista koronavirustapausta. Ensimmäinen sairastunut oli Utah Jazzin Rudy Gobert,  jonka jälkeen Utah ilmoitti myös Donovan Mitchellin sairastuneen. Myös Detroit Pistonsin Christian Wood kärsii viruksesta.

Ottawa Senatorsin riveissä NHL:n ensimmäinen tartunta

Näyttää ikävästi siltä, että myös NHL:ssä on todettu ensimmäinen koronatapaus.

Vain muutama päivä NHL-kauden keskeyttämisen jälkeen löytyi ensimmäinen  COVID-19 positiivinen NHL-pelaaja.  Sportsnet’s Elliotte Friedman kertoi Ottawa Senatorsin pelaajan on sairastuneen virukseen. Myöhemmin myös Senators antoi lausunnon asiasta paljastamatta pelaajan henkilöllisyyttä.

Hyvä uutinen on, että pelaajan oireet eivät ole vakavia ja hän on nyt erillään muista. Kaikki Senators pelaajat ovat eristyksissä ja he pyrkivät välttämään tartuntariskejä.

NHL:n komissaari Gary Bettman ilmoitti kauden keskeyttämisestä viime viikon torstaina ja Ottawa pelasi seitsemäs helmikuuta San Josessa. Keskeytyspäätöksen aikaan NHL:ssä ei oltu todettu yhtään tapausta, mutta itäminen on voinut kestää, joten voimme vain pelätä pahinta.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia