Yli 45 miljoonaa dollaria! Chris Kreiderille jättijatkosopimus

NHL:n siirtotakarajan suurin vonkale Chris Kreider jatkaa seurauskollisuutta ja pysyy New York Rangersin riveissä hurjan jatkosopimuksen myötä.

28-vuotias jenkkihyökkääjä Chris Kreider on ollut tämän vuoden siirtotakarajan suurin ja halutuin nimi ja vielä maanantaina uutisoitiin miten New York Rangers tarjosi miehelle jatkosopimusta, mutta Kreider hylkäsi tarjouksen.

New York Postin toimittaja Larry Brooks kertoi, että Rangers tarjosi Kreiderille kuuden vuoden ja hieman alle seitsemän miljoonan dollarin sopimusta, mutta Kreider ei hyväksynyt tätä. 60 ottelussa tehot 24+21=45 mättäneen jenkin vaatimus oli seitsemän vuoden ja yli seitsemän miljoonan dollarin kausipalkka.

Nyt Kreiderin kohtalo on kuitenkin sinetöity ja mies jatkaa seurauskollisuutta New York Rangersin riveissä. Jatkosopimus on seitsemän vuoden pituinen ja toimittaja Elliotte Friedmanin mukaan vuosipalkka kohoaa 6,5 miljoonaan dollariin joka tarkoittaa yli 45 miljoonan dollarin kokonaispalkkaa.

Kreiderin perässä olivat useat NHL-seurat, joten jatkosopimus oli Rangersille tärkeä, sillä jenkkiläinen on kuulunut joukkueen avainpelaajiin kaudesta 2011−12 lähtien.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia