Onko videopelit syynä Patrik Laineen tehottomuudelle?

Patrik Laineen kuivasta kaudesta on puhuttu paljon. Nyt sille on saatettu löytää syy.

Pate pääsee maalipaikalle ja hänellä on kädessään oma luottomaila Bauer X Vapor, mutta miettiikö hän tilanteessa, että olisipa hyppysissä Playstation Dualshock 4 ohjain?

Winnipeg Jetsin suomalais-supertähti Patrik Laine ei ole peitellyt pelaavansa erityisen paljon videopelejä. Etenkin NHL19 ja nyt tuore suosikki Fortnite näyttää maistuvan hänelle ja Alexander Barkoville. Miesten erona on kuitenkin se, että Barkovin peli kulkee, mutta lähiaikoina ollaan oltu huolissaan Laineen tehottomuudesta. Onko pelaaminen syynä kuivalle kaudelle?

Laine on useaan otteeseen kertonut pelaamisen olevan hänelle tapa rentoutua treenaamisen ja arjen ohella, mutta nyt Twitter käyttäjä RD@BuckFoston paljastaa todelliset pelimäärät. Laineella olisi ollut mahdollisuus hakea pelilleen uutta suuntaa All Star viikonloppuna, mutta pate päättikin pelata koko lauantain. Nimittäin Vancouver Canucks faniksi julistautunut RD paljasti Laineen pelanneen lauantaina 14 tuntia. 43 pelattua matsia joiden statistiikat näyttävät 101 tappoa, kahdeksaa voittoa ja K/D ratiota 2.89.

-Luulen, että Laineella on Fortnite ongelma. Marek voitko vahvistaa tämän? Jos keskimääräinen peli kestää 20minuuttia, tämä tarkoittaa, että Laine pelasi 14 tuntia Fortnitea lauantaina, RD kirjoitti Twitteriin.

Tästä Laineen tarkempiin Fortnite statseihin!

Se on aikas paljon ruutuaikaa yhdelle päivälle, mutta näin suomalaisittain uskomme, että se oli vain yhden päivän airahdus. Eikö vain? Mutta eipäs ollutkaan..

RD:n tuoreimman twiittauksen mukaan Nalle_Puh29 nimellä pelaileva Laine oli aktiivinen 41 ottelussa ja samoihin aikoihin Winnipeg Jets hävisi Dallas Starsille ja Laine laukoi ainoastaan kolme kertaa. Kuvan mukaan laine on pelannut yhteensä 5470 peliä, joka RD:n aika-arviolla tarkoittaisi 1823 tuntia eli 76 päivää. Emme kuitenkaan täysin usko tuohon arvioon.

Fakta on kuitenkin se, että pelaamisen kanssa saattaa siis olla pieni ongelma. Sniperiksi tituleeratulla Laineella on 26:een viime otteluun ainoastaan neljä maalia ja 10 syöttöä. Hän on siis tällä hetkellä kovempi sniper pleikkarilla kuin jäällä.

Tästä kaikkien aikojen parhaat Laine aiheiset meemit haltuun!

Jotkut saattavat muistaa, kun Vancouver Canucks ilmoitti pohtivansa videopelikieltoa pelaajilleen vieraspelimatkoilla. Laine kommentoi asiaa tulisesti toteamalla, että ”Canucks on surkea ja tarvitsee jonkun aiheen mitä syyttää siitä. Ja nyt se on muka videopelien syy.”  Tällä hetkellä tämä lausunto on osumassa omille nilkoille.

https://twitter.com/TSN_Sports/status/1047546477428592641

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia