Patrik Laine kotiyleisön buuauksien kohteena

Winnipeg Jetsin kotiyleisö buuasi Patrik Laineelle jo toistamiseen viikon sisään. Viikko sitten suomalaiselle buuattiin, kun yleisö sai tietää Kanadan tippuneen jatkosta U20 MM-kisoissa Suomen toimesta. Silloin buuaus ei ollut siis henkilökohtaista, mutta nyt ne olivat osoitettu suoraan ”heikosti” pelanneelle Laineelle.

Winnipeg Jets voitti kotonaan suurimaalisen ottelun Mikko Rantasen tähdittämää Colorado Avalanchea vastaan lukemin 7-4. Patrik Laine jäi tehopisteittä ja joutui samantien paikallisten fanien arvostelujen kohteeksi. Winnipeg Jets Newsin toimittaja Mike McIntyre kertoi Twitterin puolella, että hallissa kuultiin buuauksia, kun Laineen purkuyritys epäonnistui.

Pate kellotti Bryan Littlen ja Jack Roslovicin täydentämän kakkosketjun laidalla hieman yli 16 minuuttia jääaikaa. 18 vaihtoa piti sisällään kaksi laukausta kohti Philipp Grubauerin vartioimaa Colorado maalia, tavoistaan poiketen neljä jäähyminuuttia, yhden miinusmerkinnän sekä tietenkin suomalaisittain lausuttuja kirosanoja.

–Hän on parantanut pelissään osa-alueita, joita hänen ikäisen kuuluukin. Laine laukoo vieläkin paljon. Joskus maalittomat kaudet venyvät, mutta sitten taas kaikki laukaukset uppoavat. Tilanne kelpaa meille oikein hyvin, Winnipeg koutsi Paul Maurice kommentoi Winnipeg Sunille, kun häneltä udeltiin tehojen katoamisesta.

Pitkävetokertoimet Paten seuraavaan matsiin

angry ice hockey GIF by NHL

-Kun Laine luistelee siniviivan yli, lähestyy B-pistettä ja valmistautuu laukomaan, odotukset nousevat aina pilviin. Todella harvalta pelaajalta odotetaan samaa. Kun laukaus ei uppoakaan, Laine ei itse pysty peittämään turhautumistaan ja aloittaa suomenkielisen kiroilun, Maurice jatkaa viitaten todella suuriin odotuksiin sekä edellä nähdynlaisiin tunteiden purkautumisiin.

PuLaAhon keskimmäinen kirjainyhdistelmä on tehnyt tämän kauden 42. ottelussa 24+8=32 tehot. Hän on laukonut 146 kertaa, joka tarkoittaa 3,476190476…. laukausta ottelua kohden. Joten hyvät naiset ja herrat. Mina damer och herrar. Laine tulee tekemään vielä maaleja. Älkää turhautuko!

 

patrik laine thumbs up GIF by Winnipeg Jets

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia