Viisi pelaajaa jotka saatetaan kaupata ennen NHL-kauden alkua

Kaupankäynti NHL:n puolella on hiljentynyt huomattavasti heinäkuun ensimmäisestä päivästä, jolloin vapaat pelaajat päätyivät kaikkien saataville. Se ei kuitenkaan tarkoita, etteikö ennen kauden alkua nähtäisi vielä suuria kauppoja. Tässä viisi herkkupalaa!

Rasmus Ristolainen

Buffalo Sabres, puolustaja, cap hit 5,4 M$

Siirtohuhut Ristolaisen ympärillä ovat olleet tähän asti ainoastaan arvailuja, mutta nyt kaupankäynti alkaa näyttämään entistäkin todennäköisemmältä. Buffalo Sabres on hankkinut kolme laadukasta oikealta ampuvaa puolustajaa lähiaikoina. Henri Jokiharjun yllättävä siirtyminen Chicago Blackhawksista Sabresin riveihin oli viimeinen niitti käynnistämään todellisen huhumyllyn. Myös Brandon Montour sekä Colin Miller ovat siirtyneet seuraan lyhyen ajan sisällä.  Turkulaispuolustajan tehotilastot näyttävät hyvältä, kun 40-tehopisteen raja on ylittynyt peräti neljällä perättäisellä kaudella. 24-vuotiaan Ristolaisen sopimusta on jäljellä vielä kolme kautta, mutta Sabres taitaa haikailla hyökkääjien perään ja toivoo saavansa Rassesta hyvän vaihtohinnan.

Chris Kreider

New York Rangers, vasen laitahyökkääjä, Cap hit 4,625 M$

Kreider aloittelee sopimuksensa viimeistä kautta ja Rangersin GM Jeff Gorton jatkaa joukkueensa rosterin hiomista. Pitkään on jo huhuttu, että pitkäaikainen Rangers hyökkääjä Kreider ei ole osa seuran tulevaisuutta. Siirto tulee todennäköisemmäksi 2019-20 siirtotakarajan läheisyydessä, mutta Gorton on valmiina luopumaan Kreideristä jo nyt. Rangersilla on palkkakatossaan 7 miljoonan dollarin tila, mutta neljä RFA-pelaajaa mukaan lukien Jacob Trouba odottaa sopimustaan. 28-vuotias Kreider kiinnostaa varmasti montaa seuraa uskamattoman nopeus, koko, fyysisyys sekä hyökkäystaito kompinaation vuoksi.

 

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Kyle Turris

Nashville Predators, keskushyökkääjä, Cap hit 6 M$

2017 nähtiin kauppa, jossa Matt Duchene siirtyi Ottawa Senatorsiin, sekä Senatorsin Kyle Turris siirtyi Duchenen tieltä Nashville Predatorsiin.  Predators uskoi Turrisin olevan apu pienoisiin maalinteko-ongelmiin, mutta kanadalaissentteri pelasikin kaksi NHL-uransa heikoimmista kausista. Etenkään viime kauden tehot 7+16 55:ssä ottelussa eivät lupaa hyvää tulevaisuutta seurassa, vaikka sopimusta onkin jäljellä vielä viisi kautta. Turris pelasi jääkiekon MM-kisoissa kapteenina tehtaillen kymmeneen otteluun tehot 4+6, joka saattaa piristää myös tulevaa NHL-kautta.

Jason Zucker

Minnesota Wild, Vasen laitahyökkääjä, Cap hit 5.5 M$

Minnesotan GM Paul Fenton on ilmaissut halunsa kaupata Zucker ilman mitään oikeata syytä. Viime kauden siirtotakarajalla Zuckeria oltiin siirtämässä Flamesiin, mutta kauppa ei toteutunut. Toukokuussa Zucker oli lähdössä Penguinsiin, kunnes lopulta Phil Kessel vei voiton, koska hänellä ei ollut siirtoja estäviä pykäliä. Fenton kirjoitti Zuckerille viime kesänä viiden vuoden jatkosopimuksen ja nyt hän haluaa miehestä eroon. Kenelläkään ei ole tietoa mitä Fenton haluaisi tilalle samalla kun Wildin suunta on muutenkin todella outo. Zuckerin sopimuksessa on kymmenen seuran siirron estävä pykälä, joka saattaa aiheuttaa jälleen sen, että Zucker kaupat kaatuvat.

Nikita Gusev

Vegas Golden Knights, Vasen laitahyökkääjä, RFA

Gusevin oikeudet omistava Vegas on ilmoittanut tutkivansa viime kaudella SKA Pietarissa pelanneen 27-vuotiaan venäläishyökkääjän markkina-arvoa. Seuran palkkakatto on tällä hetkellä täynnä ja siksi he eivät ole voineet tehdä sopimusta Gusevin kanssa. Erittäin taitava ja räjähtävä luistelija on KHL:n hallitseva MVP tälläkin hetkellä ja häneltä odotetaan sulavaa siirtymistä NHL:n puolelle. Taidokkuudestaan huolimatta KHL-tähden todellista NHL arvoa on vaikea arvioida, varsinkaan tällä hetkellä kun Vegas ei voi asiaan vaikuttaa.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia