NHL-pelaajat äänestivät - Tämä suomalainen on sarjan aliarvostetuin

NHL-pelajaat arvostavat isosti tätä suomalaista NHL-hyökkääjää

Barkov, Florida Panthers

NHL:n 102. kausi on jo oven takana. Kausi starttaa tänä syksynä keskiviikkona lokakuun 2. päivä ja runkosarja on totutusti 82 ottelun mittainen.

Taalaliigassa pelaa tälläkin kaudella iso määrä hienoja suomalaisia kiekkotähtiä. Yksi muiden NHL-pelaajien keskuudessa erityisen rakastettu suomalainen on Florida Panthersin kapteeni Aleksander Barkov.

NHL-pelaaja äänestys: Aleksander Barkov on aliarvostetuin

NHL-pelaajat rakastavat suomalaista silkkikättä Aleksander Barkovia. Tämä kävi selväksi syyskuussa NHL:n mediatourilla Chicagossa. Mediayhtiö NBC kysyi promokiertueella mukana olevilta pelaajilta, kuka on heidän mielestään aliarvostettu NHL-ammattilainen ja pelaaja joka kaipaisi enemmän tunnustusta suorituksistaan? Eniten ääniä Aleksander ”Sasha” Barkov. Alla muutamia poimintoja kanssapelaajien vastauksista Barkoviin liittyen.

Jaccob Slavin – Carolina Hurricanes: Hän on alkanut pikkuhiljaa nousta tutkan alta mutta edelleen Barkovia ei noteerata minusta tarpeeksi. Hänen kiekonkäsittely taitonsa ovat uskomattomat ja hän on kaiken kaikkiaan todella varma pelaaja joka puolella kenttää.

Alex DeBrincat – Chicago Blackhawks: Pidän Barkovista. Hänellä oli loistava viime kausi mutta ei siitä juuri puhuttu. En tiedä johtuuko se Floridan alueen markkinoista vai mistä mutta Barkovia ei juuri mediassa kehuta, vaikka hän oli yksi koko viime kauden parhaista NHL-pelaajista.

Jonathan Marchessault – Vegas Golden Knights: Ehdottomasti Aleksander Barkov sekä hänen parinsa Jonathan Huberdeau. He ovat kumpikin loistavia pelaajia mutta heistä ei kerrota julkisuudessa tarpeeksi. He ovat todella hyviä Floridassa.

Tomas Hertl – San Jose Sharks: Minun on vastattava Aleksander Barkov. Hän on vuodesta toiseen aliarvostettu. Rakastan sitä miten hän pelaa kiekkoa.

Mitä mieltä sinä olet – Anna äänesi!

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia