Flyers avasi vihahuoneen katsojia varten!

Philadelphia Flyers julkaisi Twitterissä videon uudesta aktiviteetista, joka auttaa katsojia purkamaan vihaa otteluiden tiimellyksessä. Videolla Maskotti Gritty näyttää mallia kuinka vihahuoneessa puretaan agressiota.

Philadelphia Flyers teki kyseenalaisen uudistuksen Wells Fargo Centerille, sillä he rakensivat areenansa uumeniin tuoreen Suomeenkin rantautuneen villityksen eli vihahuoneen. Kyseenalaisen aktiviteestista tekee se, että katsojat pääsevät purkamaan huoneeseen agressioita juurikin otteluiden aikana, joka saa miettimään, että tietääkö Philadelphia että he eivät ole tälläkään kaudella loistamassa pelillisesti, joka aiheuttaa katsojissa mahdollisesti vihaisia tuntemuksia.

Videolla ESPN:n toimittaja Katie Nolan testaa huonetta yhdessä maskotti Grittyn kanssa:

-Rage room/vihahuone tyylinen tila antaa faneille ja vieraille mahdollisuuden purkaa stressi- ja agressiotilojaan turvallisessa ympäristössä pelien aikana. Etukäteen varatuissa sessioissa asiakkaat voivat tuhota asianmukaiset suojavarusteet päällä arkisia asioita, kuten televisioita ja astioita pesäpallomailaa, vasaraa ja muita välineitä käyttäen. Joissakin esineissä saattaa olla kyseisen otteluillan vastustajan logo, joka tietenkin aiheuttaa lisäintoa tuhoamiseen, Flyersin bisnesspäällikkö Valerie Camillo kommentoi.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

-Konsepti on täysin uniikki ja kertaluontoinen joka kiinnostaa asiakkaita. Idean tähän saimme faneiltamme ja monikaan meistä ei ollut kuullut vihahuoneesta aikaisemmin. Odotamme kaikki innolla, että mekin pääsemme antamaan muutaman kovan iskun, Camillo jatkaa.

Flyersin vihahuone on NHL-maailmassa yhtä ainutlaatuinen ja outo kuin viime kaudella lanseerattu maskotti Gritty. Jos Flyersin innovaation myötä jäälle jää lentämättä yksikin juomalasi tai mainoslehtinen, niin idea on onnistunut. Nyt fanit voivat purkaa pettymystään reilusti luvan kanssa eikä heille tule siitä mitään sanktioita.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia