Hughes varma Calder Trophy voitosta: Kukaan ei ole tainnut olla parempi kuin minä

Vancouver Canucksin puolustaja Quinn Hughesin itsevarmuus on korkealla tasolla sekä kaukalossa että median edessä. Nuorukainen on varma Calder Trophy voitostaan.

Kun Quinn Hughesilta kysytään hänen mahdollisuuksista voittaa NHL:n kauden parhaalle alokkaalle jaettava Calder Trophy, niin häneltä ei itsevarmuutta puutu.

-Yeah, uskon että voitan. Luulen oikeasti niin. En tee valintaa, mutta etenkin 30 edellisen ottelun perusteella en tiedä onko ketään ollut parempi kuin minä, hän kommentoi The Hockey Newsin Ken Campbellille.

Hughes on tehtaillut kuusi maalia ja 19 syöttöä edellisen 30 ottelun aikana pelaten keskimäärin 22:19 min ottelua kohden. Tulokkaista ainoastaan Chicago Blackhawksin hyökkääjä Dominik Kubalik on kerännyt enemmän pisteitä, kun hänen saldonsa on 31 tehopistettä samaisella otannalla.

20-vuotias Hughes nimettiin helmikuussa kuukauden tulokkaaksi ja hän johtaa kaikkien tulokkaiden pistepörssiä tällä hetkellä 64:ssä ottelussa kerätyn 51 pisteen turvin. Hän on huimalla pistemäärällään tasoissa myös Washington Capitalsin puolustaja John Carlsonin kanssa eniten pisteitä keränneenä puolustajana tammikuun alusta mitattuna.

-En ole yllättänyt itseäni, koska ajattelin pärjääväni hyvin. Olen tehnyt tätä koko elämäni, joten miksi olisin yllättynyt? Samaan aikaan ajattelet, että pelaat hyvin, mutta samalla et tiedä miten asiat tulevat menemään. Siksi olen nöyrä, Hughes lisää Campbellille.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia