NHL:n Suomalaiset vastailevat fanikysymyksiin

Saimme vastauksia ihmiskunnan suurimpiin kysymyksiin, kun Sebastian Aho vastaili fanikysymyksiin ja Rasmus Ristolainen teki paljastuksia.

Jos jotain positiivista pitää hakea, niin NHL-kauden keskeytyminen vallitsevan koronaepidemian takia piristää ainakin pelaajien sosiaalisen median toimintaa. Viime viikolla aktiivisia olivat etenkin suomalaiset, kun Carolina Hurricanesin suomalaiskaksikko Sebastian Aho ja Rasmus Ristolainen viihdyttivät fanejaan vastailemalla fanikysymyksiin ja heittämällä muutamia meheviä paljastuksia.

Sebastian Aho ja yhteiskunnan suurimmat kysymykset

Hurricanesin suomalaishyökkääjä Sebastian Aho vastaili viime tiistaina Instagram storyssaan fanejen mieltä askarruttaneisiin kysymyksiin ja saimme vastauksia yhteiskunnan mielipiteitä jakaviin kysymyksiin kuten miltä puolelta voidella näkkileipä ja meneekö murot kulhoon ennen maitoa. 22-vuotias raumalaissyntyinen hyökkääjä on sitä mieltä, että murot menevät kulhoon ehdottomasti ennen maitoa ja näkkileipä voidellaan aina tasaiselta puolelta. Nyt voimme keskittyä kaikkeen muuhun, kun tiedämme vastaukset näihin kutkuttaviin kysymyksiin.

Aholta kysyttiin myös Hurricanesin pukukopin pahinta häirikköä ja suomalaisen mielestä titteli menee ehdottomasti Jordan Martinookille.

Rasmus Ristolaisen suosikki on Mikko Rantanen

Tuorein NHL Without a map jakso on kuvattu ennen epidemian alkua, mutta se julkaistiin vasta nyt ja Ristolaiselta irtosi tuttuun tapaan meheviä kommentteja.

Vaikka Ristolainen pelaa Ahon kanssa samassa joukkueessa, niin kun häneltä kysyttiin tämän hetken parasta suomalaista kiekkoilijaa, hän vastasi Mikko Rantasen. Perusteluina oli ainoastaan, että hän kallistuu kotipuoleen, sillä molemmat ovat tunnetusti turkulaisia. Häneltä udeltiin myös, että taklaako Capitalsin Alexander Ovechkin kovempaa kuin Jetsin Dustin Byfuglien, mutta Rassen mielestä Big Buffin massa takaa kovemmat mäjäykset.

Teemu Selänne avaa tenniskassinsa

Legendaarinen Teemu Selänne viettää vaimonsa Sirpa Selänteen mukaan suuren osan korona-arki ajastaan tenniskentällä.

– Pelaamme joka päivä tennistä tuntitolkulla, kun pidämme perheen keskinäisiä turnauksia, Sirpa kertoo iltasanomille. Teemu avaa Instagramissaan tenniskassinsa salaisuudet:

Hockey is fun – Mikael Granlund

Useat NHL-seurat ovat kaivaneet viime kauden upeampia onnistumisia sometileilleen ja suomalainen on nähty muun muassa Avalanchen tilillä, kun Rantanen taituroi upean rystyhäkin Senatorsin verkkoon. Parhaan kokonaisuuden ja elämään jääneen lausahduksen palautti mieleen kuitenkin Nashville Predators ottelusta Flamesia vastaan. Huiman kevään pelannut Mikael Granlund nousi ottelun sankariksi tasoittamalla ottelun 0,1 sekuntia ennen varsinaisen peliajan loppua. Tämä ei jäänyt kuitenkaan tähän, vaan mikke ratkaisi ottelun illan toisellaan jatkoajalla. Eikä tämäkään riittänyt vielä Grannyksikin kutsutulle suomalaiselle, sillä hän täräytti vielä ottelun jälkeen lausahduksen joka jää elämään kaikkien aikojen kiekkolausahdusten listalle.

– Hockey is fun, totesi Granlund.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia