Siirtorajan viimeiset pommit: Vatanen ja Lehner kaupattiin

NHL:n siirtotakarajan kynnyksellä putosi suomalaispommi sekä toinen yllätys, kun Sami Vatanen kaupattiin sekä Robin Lehner vaihdettiin isossa kaupassa.

NHL:n seuraajat ja asiantuntijat pitivät Sami Vatasen kauppaamista lähes varmana, mutta siirtotakarajan umpeutumisen lähestyessä monen usko alkoi loppua. Kymmenen minuuttia ennen sulkeutumista toimittaja Pierre LeBrun pudotti kuitenkin pommin joka hätkäytti etenkin suomalaisia. LeBrunin mukaan Vatanen oli siirtymässä Carolina Hurricanesiin.

Hetkeä myöhemmin suomalaispuolustajan kauppa varmistui ja toimittaja Bob McKenzien mukaan vaihdossa Devils saa varausvuoron sekä lupauksen joiden tarkemmat tiedot varmistuvat myöhemmin. Näillä näkymin draft pick on riippuvainen Vatasen pelimäärästä. EDIT: Janne Kuokkanen on Carolinan lupaus joka siirtyy Devilsiin. Varaus on toisen kierroksen varaus.

28-vuotias Jypin kylästä kotoisin oleva puolustaja on johtanut New Jersey Devilsin puolustajien pistepörssiä ja on nappivalinta pudotuspelirajan paremmalla puolella taistelevalle Hurricanesille. Canes oli viimeisenä siirtopäivänä aktiivinen ja vaikka he menettivät Haulan, Wallmarkin, Priskien sekä Luostarisen, niin he saivat kovan kolmikon Vatasen, Trocheckin sekä Skjein muodossa. 

Maalivahti Robin Lehner siirtyy Chicago Blackhawksista Vegas Golden Knightsiin Malcolm Subbanin ja2. kierroksen varauksen hinnalla.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia