Seattlen NHL-joukkueella on nyt nimi ja logo!

NHL laajenee kaudelle 2021-22 Seattlen tuoreella joukkueella. NHL-kansa on pitkään odottanut ja arvuutellut virallista nimeä sekä logoa ja vihdoin saimme kuulla, että päätöksiä on tehty!

Seattlen johtoryhmä julkisti viime vuoden puolella Ron Franciksen nimittämisen seuran ensimmäiseksi GM:ksi ja samalla he kertoivat, että joukkueen nimi ja logo julkistetaan vuoden 2019 alkupuolella. Nyt lähennellään jo vuoden 2020 alkua, mutta elämme edelleen tiedottomassa tilassa.

Seattlen pääjehut ovat kuitenkin rekistöröineet 38 eri nettidomainia jotka liittyvät 13 eri nimivaihtoehtoon.

Joukkue ovat valintansa tehneet ja NHL on hyväksynyt molemmat.

Seattlen toimitusjohtajan Tod Leiweken mukaan he tulevat ulos nimensä sekä logonsa kanssa helmi- tai maaliskuussa 2020.

Nyt voimme ainoastaan arvuutella minkälaisia päätöksiä Seattlessä on tehty. Tässä esiteltynä esiteltynä kaikki 13 vaihtoehtoa:

1. Seattle Totems

WHL:ssä pelasi vuosina 1958-1975 joukkue nimeltä Seattle Totems. He olivat tuolloin lähes aina sarjan kärkikahinoissa ja he voittivat kolme mestaruutta vuosina 1959, 1967 ja 1968. Tälläisen voittavan kulttuurin periytyminen ei olisi huono alku uudelle seuralle. Heidän logo oli perinteitä kunnioittava ja se taipuu myös nykyaikaan. Tämä on todennäköisin nimivaihtoehto.

2. Seattle Emeralds

Emerald City saa nimensä vihreästä kasvistostaan. Sanotaan, että vihreä on Seattle ja Seattle on vihreä. Vihreä väri olisi uniikki pois lukien Minnesota Wilds ja Dallas Stars, mutta kumpaakaan joukkuetta se ei kuvaa yhtä hyvin kuin se kuvaisi Seattlea.

3. Seattle Rainiers

Kun puhutaan  Seattlestä, niin mieleen tulee Space Needle ja Rainiersin vuoristot. Se on yksi yhdysvaltojen suurimmista ja jykevimmistä vuoristoista. Seattlessa pelaa myös samanniminen baseball seura.

4. Seattle Sockeyes

Sockeye salmonia eli suomalaisittain punalohea saa nostettua koko Washingtonin alueelta, joten tästä ei heru paikallispisteitä. Seattlessa pelaa samanniminen Ultimate Frisbeeseura.

5. Seattle Kraken

Sulje silmäsi ja kuvittele: Smaragdinvihreä kotipaita jossa kultainen mustekala ja teksti ”Release the Kraken!”. Mitä muuta tarvitaan?

6. Seattle Renegades

Brittiläinen rockbändi? Päässä alkaa soimaan X ambassadors. Olisihan tässä jo maalilaulu sekä Jeep hallilla mainosautona. Tuskin kauheasti muuta.

7. Seattle Sea Lions

Merileijona saa kielensä rullalle, mutta miten se liittyy NHL:ään? Mistä näitä kaikkia tietää..

8. Seattle Seals

Tämä olisi retro! Jotkut saattavat muistaa makeat pelipaidat joita vuosina 1967-76 NHL:ssä pelannut California Golden Seals käytti. Söpöt hylkeet tuskin kuitenkaan pelottaisivat vastustajia. Nääh..

9. Seattle Evergreens

Stanfordin puu voittaisi samantien NHL:n kamalimman maskotin palkinnon. Ei jatkoon.

10. Seattle Whales

Hartford Whalesin uudelleen syntyminen ja logogin olisi valmiina. Sami Kapanen ja Risto Siltanen ovat pelanneet seurassa. Muuta kerrottavaa siitä ei olekaan.

11. Seattle Cougars

Taas yksi iso kissa NHL:ään? Miten puumat erottuisivat Floridan panttereista? Tuskin mitenkään. Liian yliopistomainen.

12. Seattle Eagles 

Brändäyksessä alkuperäisyys ja kekseliäisyys on tärkeää. Yhdysvaltojen huippu-urheilussa on jo tarpeeksi kotkia.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia