Tervetuloa NHL:ään Seattle!

Nyt se on varmaa, että NHL laajenee kaudelle 2021-22. NHL:ää pelataan silloin 32:lla joukkueella, jonka uusin jäsen on Seattle. Laajennus aiheuttaa muutoksia kahteen divisioonaan.

Kaudella 2021-22 NHL:ssä nähdään 32 joukkuetta. Sarjan laajentuminen varmistui tiistaina pidetyssä äänestyksessä, joka päättyi Seattleä ajatallen positiivisesti.

Seattle ilmoitti haluavansa aloittaa jo kaudella 2020, mutta NHL päätti syystä tai toisesta lykätä laajennusta vuodella.

Toistaiseksi nimeätön joukkue tulee pelaamaan ottelunsa NBA-seura Seattle SuperSonicsin kotihallissa Seattle Center Arenassa, joka tunnetaan paremmin nimellä KeyArena. Remontin kustannukset nousevat arvioiden mukaan yli 600 miljoonan dollarin.

Halvalla NHL:ään ei päässyt tälläkään kertaa. Seattle pulittaa sarjaan pääsystä 650 miljoonaa dollaria. Vegas Golden Knightsin liittyessä NHL:ään he joutuivat pulittamaan hauskuudesta 500 miljoonaa dollaria.

https://www.instagram.com/p/Bq-SLHahIgc/

NHL on halunnut laajentua jo pitkään Seattleen, mutta areenan puutteen takia se on jäänyt vain haaveeksi. Nyt kuitenkin muunmuassa Top Gun ja Beverly Hills Cop elokuvia tuottanut Jerry Bruckheimer sekä liikemies David Bonderman osana sijoittajaryhmää päättivät sijoittaa Seattle Center Arenaan.

NHL:n Johtokunta hyväksyi tiistaina myös Arizona Coyotesin siirron Central-divisioonaan. Samalla Seattlelle vapautui tila Pacific-divisioonasta, jossa myös tuorein laajennusjoukkue Vegas pelaa. Kojootit pysyvät Pacifissa Seattlen tuloon asti, joten joukkuemäärät pysyvät samana.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia