NHL-seura keskellä erikoista oikeustapausta

Räyh!

NHL-seura Los Angeles Kings on joutunut todella omituisen seksuaalisen häirintään liittyvän kohun keskelle. Väitteiden mukaan seuran maskotti ”Bailey” on kourinut hississä miestä väärästä paikasta.

Los Angeles Kingsin maskotin sisällä oleva mies Tim Smith, on väitteiden mukaan kourinut joukkueen kotihallin Staples Centerin entistä tiskaaja takapuolesta heidän ollessa yhtä aikaa hississä, kertoo ABC News. Seura itse kuitenkaan kieltää tapahtuman ja puolusta omaa karvaturriansa:

Tapauksen uhri Maso Griffin on kertonut, että maskotti laittoi hississä toisen kätensä ensin hänen olkapäällensä ja tämän jälkeen puristellut toisella kädellä häneen takapuoltaan. Samalla kantaja on kertonut, että maskotti oli tiedustellut että ”pidätkö karvaisesta kädestäni”. Maskottimies Tim Smith oli erotettu tehtävistään vain kaksi päivää tapahtuman jälkeen. Potkut hänelle antoi miehen oma, henkilöosastolla toimiva, vaimo Melissa Smith.

Pähkinänkuoreen tiivistettynä henkilöosastoa vetävän naisen puoliso on toiminut NHL-seuran maskottina ja puristellut takapuolta puvun turvin. Tämän jälkeen hänet on erotettu vaimon toimesta, mutta seuran PR-osasto kieltää koko tapahtuman ja pitää väitteitä valheina. Tapauksessa on todelliset Salattujen Elämien ainekset ilmassa.