Mitkä NHL-seurat ovat pääsemässä pudotuspeleihin?

NHL-kauden 2018-19 runkosarjan viimeinen viikko on alkamassa ja vielä riittää reilusti jännitettävää pudotuspeleihin pääsevien joukkueiden seuraamisessa. Veikkaussivut.com listasi pudotuspelipaikan varmistaneet seurat sekä ne joilla on vielä mahdollisuudet jatkaa kauttaan pitkälle kevääseen.

NHL:n pudotuspeleissä on tilaa 16 joukkueelle ja kun 10 seuraa on paikkansa varmistanut, niin kuudesta taistellaan vielä viimeisen viikon aikana kynsin ja hampain.

Itäisen konferenssin osalta paikkansa ovat varmistaneet ylivoimaisen runkosarjavoiton napanneen Tampa Bay Lightningin johdolla myös Alexander Ovechkinin tähdittämä Washington Capitals, kauden pienoinen yllätysjoukkue New York Islanders sekä kulttimainen Boston Bruins. Myös Toronto Maple Leafs sekä Pittsburgh Penguins ovat mitä todennäköisimmin säilyttämässä asemansa ja etenemässä kevään tosipeleihin.

Läntisen konferenssin puolelta paikkansa ovat varmistaneet parjatun Patrik Laineen Winnipeg Jets, Pekka Rinteen vartioima Nashville Predators, tuorein laajennusjoukkue Vegas Golden Knights, Joonas Donskoin  hailauma San Jose Sharks, lännen ykkönen Calgary Flames sekä sulosointuinen St. Louis Blues.

Taistelut pudotuspelipaikasta

NHL-Stanley-cup-pudotuspelit

NHL pudotuspelit ovat muista ammattilaissarjoista poiketen hyvin vaikeita ennakoitavissa, Jokeinen kausi on tuonut uudet finaaliparit ja mestarit.

Mielenkiintoisin taisto pudotuspelipaikoista nähdään idässä, kun kahdesta viimeisestä paikasta taistelevat Montreal Canadiens, Carolina Hurricanes sekä Columbus Blue Jackets mahtuvat pisteen sisälle toisistaan. Tässä taistelussa sanonta suomalainen voittaa aina pitää paikkaansa, sillä tämä kolmikko pitää sisällään peräti kymmenen suomalaispelaajaa. Hurricanesin Sebastian Aho, Teuvo Teräväinen sekä Saku Mäenalanen, Montrealin Jesperi Kotkaniemi, Artturi Lehkonen, Joel Armia sekä Antti Niemi ja Columbuksen Markus Nutivaara, Markus Hännikäinen sekä Joonas Korpikoski pitävät huolen sinivalkoisesta jännityksestä.

Lännen puolella tilanne on selvempi, kun lähes varmuudella Heiskasen, Lindellin ja Hintzin Dallas Stars nappaa tarjolla olevan seitsemännen pudotuspelipaikan. Viimeisessä paikassa on tiukimmin kiinni hurjan kauden pelanneen Mikko Rantasen Colorado Avalanche, mutta takana kolmen pisteen päässä oleva Arizona Coyotes sekä neljän päässä oleva Minnesota Wilds taistelevat varmasti viimeiseen asti.

https://www.instagram.com/p/BvkT3cXhBSv/

Tilanteet muuttuvat, mutta kumpaan konferenssiin Stanley Cup mielestäsi menee?

 

Tsekkaa myös >>> Stanley Cup mestaruuskertoimet

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia