VIDEO: NHL:ssä supertähtien tappelu - Malkin ja Stamkos tiputtivat hanskat

NHL-yön todellinen huippuottelu oli Itäisen konferenssin kärkijoukkueiden välienselvittely, kun Pittsburgh Penguins sai vieraakseen Tampa Bay Lightningin. Ottelu päättyi kotivoittoon 4-2 lukemin, mutta ottelussa nähtiin varsin erikoisen parivaljakon tappelu.

NHL:ssä nähtiin torstain vastaisena yönä todellinen huippukohtaaminen, kun itäisen konferenssin ykkönen Tampa Bay Lightning vieraili viidentenä olevan Pittsburgh Penguinsin kotiluolassa. Kun huippujoukkueet kohtaavat, niin kipinää ei koskaan puutu, mutta viime yönä nähtiin kuitenkin todella erikoinen taistelupari. Kotijoukkueen Evgeni Malkin ja vieraiden Steven Stamkos nimittäin lähtivät valssiin normaalista poiketen.

Malkinin ja Stamkoksen nahina nähtiin päätöserän alussa pingiivien johtaessa 4-0. Aluksi tilanne näytti pelin tiimellykseen kuuluvalta tökkimiseltä ja kevyen poikittaisen mailan antamiselta suuntaan ja toiseen, mutta sitten supertähdet eivät kestäneet tosiaan enempää ja päättivät pistää hanskat jäähän.

>>Kenen uskot voittavan NHL:n paras tulokas palkinnon? Lue analyysimme tästä!

Aloitteen matsiin näytti tekevän tappioasemassa joukkueensa kanssa ollut Stammeri, mutta Malkin otti hienoisen voiton myllytyksen päätteeksi. Parivaljakko ehti vaihtaa muutaman iskun ennen kuin Malkin painoi Stammerin maton sijasta jäähän.  Tämän jälkeen Stamkos yritti painaa vielä iskuja Malkinin suuntaan alla ollessaan, mutta hyvin nopeasti tilanne rauhoittui ja molemmat suuntasivat kohti jäähyaitioita kärsimään tilanteesta tuomittuja viisi minuuttisiaan.

https://twitter.com/jeudepuissance/status/1090893631295275009

Vieraat saattoivat saada nahinasta hieman virtaa pelaamiseensa, sillä he kavensivat erän loppupuolella ottelun 4-2 lukemiin. Tämän lähemmäksi vieraat eivät kuitenkaan päässeet. Stamkos teki 4-2 kavennusmaalin ajassa 17.56 vimeisessä erässä Nikita Kucherovin ja Victor Hedmanin esityöstä.

Penguinsilta tehoille ylsivät  Evgeni Malkin 0+2, Phil Kessel 1+1 ja Kris Letang 1+1. Tampa Bayn kahden maalin tehot jakautuivat J.T Millerin 1+0, Stamkos 1+0, Alexander Killorn 0+1, Ryan McDonagh 0+1, Nikita Kucherov 0+1 ja Victor Hedman 0+1.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia