Vodkafirma sponsoroi 'Stanley Cup Live' streamia!

Menisikö tämä läpi omassa Liigassamme? Vodka-brändi sponssoroi NHL:n 'Stanley Cup live' pregame showta viime kaudella Facebookin puolella, mutta nyt he laajensivat myös Twitteriin. Showssa pääset aistimaan NHL:n Stanley Cup finaaleiden tunnelmaa sekä tietenkin näkemään millaisia drinkkejä NHL:n virallisesta vodkasta voidaan valmistaa!

New Amsterdam Vodkan sponsoroima ’Stanley Cup live’ laajentaa viime kaudesta tutusta Facebook livestä Twitterin puolelle, jossa NHL:n https://twitter.com/nhl  tiliä seuraa 6.2 miljoonaa ihmistä. Facebook live tarjoaa paremmat vuorovaikutus mahdollisuudet fanien sekä striimaajien kesken, sillä he voivat kommentoida asioita ja esittää kysymyksiä jotka näkyvät kaikille. Twitterin puolella tämä ei ainakaan tällä hetkellä ole mahdollista, mutta vastapainona he lupaavat tarjota syvällisempää analyysia ja ainutlaatuisia pätkiä Stanley Cup finaaleiden syövereistä.

https://twitter.com/JeffEisenband/status/1047158369482489856

Kauden ensimmäinen stream nähtiin ennen ensimmäistä Boston Bruinsin sekä St.Louis Bluesin välistä finaaliottelua. Riipppuen sarjan etenemisestä edessä on ainakin kolme streamia sarjan ollessa tällä hetkellä tasan 1-1. Streamia tullaan esittämään aina mestarin löytymiseen asti.

>>Vodka maistuu myös Artemi Panarinille!

’Stanley Cup Live’ tarjoaa ennakkoanalyyseja sekä asiantuntijoiden, että julkkisten toimesta. Showssa esitellään ”behind scene” tyyppisiä pätkiä hallin syövereistä sekä nähdään myös ennen peliä kuultavat pre game konsertit ja muut esitykset.

NHL on aikaisemminkin julkaissut pelaajien menoa pudotuspelien tiimellyksestä ja eräs hauska video liittyy Toronto Maple Leafsin Mitch Marneriin. Tyler Ennis kuvasi Marneria kun hän oli jäätelön kimpussa ja tästä se hauskuus alkoi:

Seuraavassa ottelussa nähtiin kultainen tilanne, jossa veteraanituomari Wes McCauley kertoi Marnerille rakastavansa myös jäätelöä.

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä