VIDEO: Nainen järjesti twerkkishow'n kesken NHL-ottelun

Lauantaina pelatussa Boston Bruinsin sekä New Jersey Devilsin välisessä ottelussa nähtiin tempaus, joka saattoi aiheuttaa vanhemmille kiusallisia tilanteita lasten kysellessä mitä kaukalon lasin äärellä tapahtui. Tanssishow jäi talteen monen katsojan puhelimeen.

Lauantaina Boston Bruinsin ja New Jersey Devilsin ottelua seuraamassa olleet fanit näkivät erikoisen tapahtuman, kun tuntematon nainen käveli kohti jäätä ja pisti pystyyn oman show’n pelin ollessa täydessä käynnissä. Brunette nousi mitä ilmeisemmin pleksien korjaukseen tarkoitetun pinkin työkalulaatikon päälle korkokenkineen ja aloitti tanssiesityksen joka sai katsojat hieraisemaan silmiään.

Katsojien reaktiot ovat tietenkin siviilisäädystä ja muista seikoista johtuen erilaisia, sillä sekaan mahtuu sekä buuauksia, kannustusta sekä ”WOW!” huutoja. On epäselvää mikä naista motivoi kyseiseen tempaukseen, mutta siitä uskaltaa lyödä lähes vetoa, että muutama rohkaiseva drinkki taitaa olla nautittuna. Sosiaalisessa mediassa pyörii nyt runsaasti videoita tempauksesta ja nainen on varmasti saanut enemmän huomiota kuin mitä oli ajatellut. Tuonlaista show’ta tuskin kukaan järjestää jos pelkää huomiota, joten naista tämä tuskin haittaa.

Tämä video on otettu juuri kun aloitus on Boston Bruinsin puolustuspäässä:

Tässä vaiheessa useammat ehtivät kaivamaan puhelimen taskustaan ja lähikuvassa näkyy bruneten muuvien lisäksi kuinka Boston pelaaja suhahtaa ohi. Tuttuun tapaan Twitterissä lentelee aiheeseen liittyviä GIF:ejä ja alla on spekuloitu lasten ilmeitä, kun he istuvat vanhempiensa vieressä.

BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia