Teräväiselle huima palkankorotus ja jatkosopimus

Teuvo Teräväisen ura jatkuu Carolina Hurricanesin riveissä.

Suomalaishyökkääjä Teuvo Teräväinen on allekirjoittanut maistuvan jatkosopimuksen Carolina Hurricanesin kanssa. Tuore sopimus astuu voimaan ensi kaudella ja kattaa viisi seuraavaa kautta ollen viisivuotinen. Sopimuksen kokonaisarvo on 27miljoonaa dollaria, joka tarkoittaa 5.4miljoonaa dollaria yhtä kautta kohden. Palkankorotus on merkittävä, sillä tämän hetken kahden vuoden sopimuksen kokonaisarvo on 5.72 miljoonaa dollaria, joka tarkoittaa vuosipalkaksi 2.86miljoonaa dollaria.

https://twitter.com/NHLCanes/status/1087377632658968579

Chicago Blackhawkissa Stanley Cupin kaudella 2014-15 voittanut Teräväinen saa ylistystä Hurricanes seurajohdolta:

-Teuvo on parantanut jokaisella osa-alueellaan, ollen nyt ja tulevaisuudessa yksi joukkueemme kulmakivistä. Hän on osoittanut kykynsä kehittyä ja laajentaa rooliaan joukkueessamme. Päävalmentaja Rod Brind’Amour pitää häntä yhtenä tärkeimmistä alivoimapelaajistamme. Teuvo on vasta 24-vuotias ja tiedämme, että hän tulee vielä kehittymään pelaajana, seuran GM ja presidentti Don Waddell kommentoi Hurricanesin nettisivuilla.

Teukan seurana Carolinassa pelaavat kuluvalla kaudella Sebastian Aho, Saku Mäenalanen sekä Janne Kuokkanen.  Ahon ja Mäenalasen sopimukset ovat päättymässä tähän kauteen. Hurricanes tuskin päästää kuitenkaan kaksikkoa pois, sillä etenkin Aho on Teräväisen tapaan todella tärkeä osa Hurricanes organisaatiota.

Teräväinen ja Aho johtaa Hurricanes pistepörssiä.  Teräväinen on tehnyt 48 otteluun tehot 10+29=39. Sisäisen pistepörssin ykkönen Aho on tehtaillut 48 ottelussa 21+33=54 tehot. Tuskin tämän Hurricanes kapteeniksikin huhutun nuorukaisen sopimus on siis tähän kauteen loppumassa.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia