Zamboni-maalivahti tylyttää Auston Matthewsia Twitterissä!

NHL-sensaatiota Carolina Hurricanesin maalilla tehnyt AHL-seura Toronto Marliesin Zamboni-kuski David Ayres tylyttää Toronton Auston Matthewsia Twitterissä!

NHL on ollut tauolla vasta parisen viikkoa ja uskokaa tai älkää, niin jääkonekuskin historiallisesta tapahtumasta on aikaa vasta kuukausi. Helmikuun 22. päivä Carolina Hurricanesilta loukkaantui molemmat maalivahdit ja tälläisessä tilanteessa NHL:n sääntöjen mukaan kotijoukkueen pitää pystyä tarjoamaan varamaalivahti. Alasarjoissa pelannut ja Toronto Marliesin jääkonekuskina toiminut David Ayres allekirjoitti try out sopimuksen ja hyppäsi jäälle ajassa 31.19.

Maailmassa tapahtuu nyt nopeasti asioita, joten tästä odottamattoman unelman toteutumisesta tuntuu olevan aikaa jo vuosia.

Hänen osaltaan peli alkoi yskähdellen sillä kaksi ensimmäistä laukausta upposi selän taakse, mutta kolmannessa erässä Canes puolusti vahvasti ja pelasi selvästi Ayresille. 42-vuotias zambonikuski alkoi poimimaan laukauksia Toronton supertähdiltä kuten John Tavaresilta ja Auston Matthewsilta.

Twitterissä on kyselty runsaasti, että miltä tuntui, kun Matthews laukoi kokoajan kohti. Ayres päätti vastata kyselyihin hänen vaimonsa Sarahin kuvaamalla videolla.

https://twitter.com/35Ayres/status/1242179435882782732?s=19

Hmm.. Matthewsin laukaukset ovat verrattavissa NERF-aseeseen? Vai onko tässä ideana, että torjuminen oli helppoa, kun kaikki laukaukset tulivat suoraan varusteisiin? Mollaako Ayres epätarkkoja laukauksia? Joka tapauksessa huimaa kuittailua!

Ilta oli uskomaton ja muistot säilyvät NHL-seuraajien sekä etenkin Ayresin mielessä ikuisesti.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia