Miten käy Kapasen? Toronto kiinnostunut neljästä puolustajasta

Toronto Maple Leafsin huhutaan olevan neljän puolustajan perässä ja etenkin Kasperi Kapasen tilanne mietityttää. Kapanen on listan kärkipäässä, jos vaihtokaupat vaativat isompia päätöksiä.

Vaahteralehtien hyökkäysosasto toimii parhaimmalla mahdollisella tavalla, sillä heillä on 176 tehtyä maalia joka on NHL:n kolmanneksi paras lukema. Joukkue kaipaa kuitenkin vahvistusta puolustuspäähän, sillä he ovat päästäneet neljänneksi eniten maaleja omiin koko sarjasta. Puolustuspeli ei toimi ja veteraanipuolustaja Jake Muzzinin sekä pitkäaikaisen Leafs pakki Morgan Riellyn loukkaantuminen on lisännyt ahdinkoa. Toronto tulee luultavasti olemaan yksi aktiivisimmista joukkueista ennen siirtotakarajan umpeutumista, sillä he tarvitsevat myös maalivahtiosastolle apua.

The Athleticin NHL-insider Pierre LeBrun pohtii tuoreessa artikkelissa Leafsin tulevia liikkeitä, jotka saattavat tapahtua reilusti ennen siirtorajan umpeutumista. Toronto on ollut kiinnostunut Rangersin maalivahti Aleksandar Georgievista, mutta LeBrunin mukaan he jäävät kauppojen ulkopuolelle kovan hinnan takia. Sen sijaan LeBrun nimesi neljä puolustajaa joiden perässä Toronto on.

Alec Martinez

Martinez on yhdistetty Toronto huhuihin jo pitkään, sillä GM Kyle Dubas nappasi Jake Muzzinin hetki sitten Los Angelesista. Martinezilla on sopimusta vielä jäljellä, joten kauppa ei olisi halpa eikä helppo.

Matt Dumba

Dumba on listauksen selkeästi kovin ja mielenkiintoisin nimi. Sijoitus olisi kuitenkin suuri ja pitkäaikainen, sillä Dumballa on sopimusta jäljellä vielä kolme kautta Minnesota Wildin kanssa. Dumban hyviä puolia tuskin tarvitsee luetella, mutta LeBrun uskoo, että 25-vuotias kanadalaispakki tulisi maksamaan Torontolle Kasperi Kapasen sekä luultavasti vielä toisenkin pelaajan.  GM Dubasin pitää pohtia tätä vaihtoehtoa tarkkaan.

T.J. Brodie

Tämä on kaukaa haettua, koska Toronto on Brodien no trade listalla. LeBrun uskoo kuitenkin, että Brodie saattaisi poistaa kyseisen kohdan sopimuksestaan, sillä Toronto on ennenkin osoittanut kiinnostusta häntä kohtaan ja Brodie ei ole tyrmännyt ajatusta. Tämä on epätodennäköinen vaihtoehto, mutta kaikki on mahdollista.

Josh Manson

Anaheim Ducksin kausi alkaa olemaan paketissa ja jos Toronto pystyy antamaan tarpeeksi houkuttelevan tarjouksen Mansonista, niin tämä siirto saattaisi tapahtua. Kuten alla oleva Twitter-käyttäjä toteaa, niin Manson sopisi täydellisesti Leafsin kriteereihin.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia