VIDEO: Tuomari määräsi Tampa Baylle jäähyn, vaikkei Tampa Bay otellut

Harjoituskausi on harjoituskausi myös tuomareille. Dan Kelly määräsi Tampa Bay Lightningille jäähyn, vaikka salamapaidat eivät olleet edes jäällä.

GettyImages-1175715804

Jos sinulla ei ole suosikkijoukkuetta NHL:stä ja et osaa päättää mitä joukkuetta kannustaisit kaudella 2019-20, niin miksi et antaisi tukeasi uudelle seuralle? Emmekä puhu nyt Seattlen tulevasta laajennusjoukkuueesta joka liittyy NHL:ään kaudella 2021-22.

Florida Panthersin sekä Montreal Canadiensin välisen harjoitusottelun ensimmäisessä erässä nähtiin tilanne, jossa Floridan sentteri Jonathan Ang koukkasi Montreal laitahyökkääjä Paul Byronin jäänpintaan. Tämä tapahtui tuomarin silmien alla, joten Bell Centrellä käytyä ottelua tuomaroinut Dan Kelly vihelsi tilanteesta jäähyn, eikä hän tuntunut olevan aivan kartalla mitkä joukkueet ottavat toisistaan mittaa jäällä. Hän nimittäin vihelsi jäähyn Tampa Baylle Angin luistellessa rangaistusaitioon.

Jälkeenpäin ajateltuna Tampa Bay Panthers kuulostaa täydelliseltä ja pelkkä ajatus kahden kovan joukkueen yhdistämisestä saa aikaan kylmiä väreitä. Steven Stamkos sekä Aleksander Barkov taistelisivat ykkössentterin paikasta ja laidalle olisi tarjota Nikita Kucherovin, Jonathan Huberdeaun sekä Mike Hoffmanin lisäksi monia muita tähtiä. Puolustuspää rakentuisi Victor Hedmanin sekä Aaron Ekbladin ympärille kun ykkösvahdin paikasta vääntäisivät Andrei Vasilevski sekä juuri Floridaan siirtynyt Sergei Bobrovsky.

Pitää kuitenkin huomioida, että Dan Kelly tuomaroi ensimmäisiä NHL-otteluitaan ja kyseessä oli vain harmiton aivopieru. Kelly aloittaa tuomaroinnin NHL:ssä nyt pitkän AHL-pelaajauran jälkeen ja sai heti opetuksen jonka hän muistaa. Nyt kun tämä moka levisi internetiin, niin on varma ettei moinen tule toistumaan.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia