Oletko NHL-videopelin mestari? Nyt voit tienata 50 000 dollaria!

Viime vuoden voittaja suomalainen Erik ”EKI” Tammenpää on valmis puolustamaan mestaruuttaan, kun NHL-videopelin maailmanmestaria etsitään NHL Gaming World Championship 2019 turnauksessa.

”Pelisaleis hämäris, Voittamaton änäris, Taas uus konsoli, Faija on mun sponsori, Mielummin Nintendoo, Ku naapurin pimperoo” Oletko sinäkin voittamaton änärissä kuten JVG laulaa kappaleessaan Nelisilmä?

Kotoisen Liigan runkosarja on loppusuoralla, NHL:ssä valmistaudutaan kevään tosipeleihin, ENCE nousi kohisten koko maailman verkkokalvoille ja nyt sinä voit nousta maailmanmestariksi! Jos sinulla pysyy ohjain kädessä ja tunnet, että erotut eduksesi maailmanparhaiden kendojanareiden keskellä, niin tartu tilaisuuteen! Annamme sinulle kuitenkin yhden vinkin; Jos et ole koskenut kyseiseen videopeliin sitten legendaarisen NHL94:n jälkeen, niin älä edes yritä. Nykypäivän taso on nimittäin huikea ja pelikin on muuttunut noilta ajoilta ”hieman”.

NHL Gaming World Championship järjestetään nyt toista kertaa historiassa. Niinkuin kaikki tiedämme, niin ensimmäinen kerta on aina historiallinen ja niin tässäkin tapauksessa. Ensimmäinen turnaus oli etenkin suomalaisittain upea, sillä turnauksen voitti suomalainen Erik ”EKI” Tammenpää. Onko hänestä puolustamaan mestaruus Suomeen uudelleen vai nouseeko jokin yllättäjä ylitse muiden?

ILMOITTAUDU MUKAAN: 2019 Gaming World Championship

Turnauksen kaikki kolme vaihetta kokee muutoksia viime vuoteen verrattuna, kun suurimpana muutoksena on se, että turnaus pelataan suositussa HUT-pelimuodossa. HUT:issa pelaajat ovat itse kasanneet joukkueensa aina pelipaidoista, areenasta ja valmentajasta pelaajiin asti. Kyseisessä pelimuodossa näemmekin useasti toimivampia kokoonpanoja kuin oikeilla jäillä, kun kaikki kätisyydet ovat loksahtaneet paikoilleen ja ylivoimapelaaminen on silmiä hivelevää katseltavaa.

Karsintakierroksen ensimmäinen vaihe alkaa keskiviikkona 13. maaliskuuta. Karsintakierroksen toinen vaihe on jaettu kolmeen alueeseen ja  EU-alueen pudotuspelipäivät ovat 13. ja 20. huhtikuuta. USA ja Kanada ottelee EU:n jälkeen 20. huhtikuuta ja 4. toukokuuta välisenä aikana. Suurin mauste ja muutos nähdään ennen alueellisia finaaleja ja todellisia finaaleja, kun HUT-pelimuodossa järjestetään Draft-tilaisuus. Ensimmäistä kertaa tämän luokan turnauksissa pelaajat eivät tiedä millaisella joukkueella he osallistuvat tosipeleihin ja he joutuvat tekemään tiukkoja päätöksiä pelaajia hankkiessaan, kuten Jarmo Kekäläinen konsanaan.

Yhteensä 100 000 dollarin turnauksessa voitot jakautuvat seuraavasti:

1. 50,000 USD, 2. 15,000 USD, 3: 10,000 USD, 4. 5,000 USD, 5.  2,500 USD, 6. 2,500 USD

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia