NHL: Viime vuosikymmenen parhaat palat!

NHL tiedotti toukokuun lopussa, että kausi 2019/20 pelataan kuin pelataankin päätökseensä. Nautitaan uutta alkua odotellessa viime vuosikymmenen parhaista paloista!

NHL Stanley Cup pudotuspelit

NHL tiedotti toukokuun lopussa, että kausi 2019/20 pelataan kuin pelataankin päätökseensä. Runkosarjan osalta kausi on paketoitu ja seuraavaksi on edessä poikkeuksellisesti 24 joukkueen pudotuspelit.  Koska kausi sitten jatkuu, milloin Playoffsit alkavat ja koska Stanley Cup mestari on viimeistään selvillä? Siitä ei vielä ole tietoa.

NHL-kuume kasvaa!

NHL:n ilmoitus sytytti kuitenkin viimeistään nyt pienen kevätkiiman monen jääkiekkofanin housuissa. Tällä hetkellä olo on kuin vaikeasti tavoiteltavaa partneria piirittäessä, halut olisivat kovat mennä eteenpäin ja lupaus seikkailusta on annettu mutta… Mitä, missä ja milloin?

Ei auta kuin tukeutua jo kymmeniä vuosiin vanhaan kikkaan ja katsella suurimpien paineiden helpottamiseksi vähän alan videoita. Kun lätkää tekee mieli niin lätkää on saatava. Kolme kuuluvinta huokausta NHL-peleissä aiheuttavaa hetkeä ovat tietenkin maalit, torjunnat ja taklaukset. Joten katselleenpa kevään ja kesän lopullista kiekkokliimaksia odotellessa hieman viime vuosikymmenen parhaita paloja näiden genrejen parissa. Nautinnollisia hetkiä ruudun ääressä!

Viime vuosikymmenen komeimmat NHL-maalit

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Viime vuosikymmenen komeimmat NHL-torjunnat

 

Viime vuosikymmenen komeimmat NHL-taklaukset

 

Tuliko yhtään parempi oli? Toivottavasti! Kyllä se kausi vielä alkaa mutta eteenpäin mennään pienin askelin…

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia