Tom Wilsonilta tunteikas muisteluvideo Braden Holtbylle

Pahoittelut kaikille teille jotka olette päässeet yli Braden Holtbyn Capitalsista lähdöstä. Tom Wilson kaataa haavoihin uutta suolaa.

Jos joltain on mennyt ohi, niin Washington Capitalsin pitkäaikainen tähtimaalivahti Braden Holtby jätti yhdysvaltojen pääkaupungin vilinän taakseen ja siirtyi Tyynenmeren rannalle Vancouver Canucksiin. 31-vuotias Holtby edusti Capitalsia kymmenen kauden ajan ja torjui vuonna 2018 seuralle Stanley Cupin. Hän voitti NHL:n parhaalle maalivahdille jaettavan Vezina Trophyn kaudella 2016. Samaisena kautena hän torjui runkosarjassa 48 voittoa, mikä on jaettu ennätys legendaarisen Martin Brodeurin kanssa.

Washington Capitalsin laitahyökkääjä Tom Wilson postasi maanantaina Twitter tililleen videon, johon hän on koonnut tärkeimpiä kuvia hänen ja Braden Holtbyn yhteisiltä vuosilta.

-Todella paljon muistoja tulee mieleen kun miettii viimeistä kahdeksaa vuotta. Ensimmäisestä päivästä harjoitusleiriltä, lomista ja Stanley Cup voitosta yhdessä. Loistava joukkuekaveri ja vielä parempi ystävä. Sinua ikävöidään DC:ssä, Wilson kirjoitti videon yhteyteen.

HockeyKot nimimerkillä Twiitannut käyttäjä huomasi, että Wilson oli ensimmäinen Holtbya halannut pelaaja Stanley Cupin varmistuessa vuonna 2018:

Holtbyn ja Canucksin sopimus on kaksivuotinen ja se on kokonaisarvoltaan 8,6 miljoonaa dollaria, eli kausikohtainen palkka on 4,3 miljoonaa dollaria.

Holtbyn saappaisiin yrittää astua New York Rangersista lähtöpassin saanut ruotsalaisvahti Henrik Lundqvist, joka allekirjoitti vuoden mittaisen sopimuksen Capitalsin kanssa. Kausina 2005-20 Rangersia edustanut seuraikoni pelaa luultavasti viimeistä kauttaan ja hän haluaa vielä voittaa Stanley Cupin. Nähtäväksi jää oliko seuravalinta oikea.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia