Ovechkin ja Wilson bailaavat meksikolaisen musiikin tahtiin yhteisellä lomamatkalla

Washington Capitalsin tähtihyökkääjät Alexander Ovechkin ja Tom Wilson ovat yhteisellä lomamatkalla Meksikon Rivieralla. Etenkin Ovie on tunnetusti kova juhlija, joten paikallinen Mariachi yhtye saa venäläisen pistämään jalalla koreaksi!

Ovechkinin ja Wilsonin yhteiselle lomareissulle lähti mukaan Ovien vaimo Nastya ja poika Sergei, kun Wilson nappasi mukaansa vaimonsa Taylor Pischken.

Keskiviikkona pitkän altailla vietetyn päivän päätteeksi Ovie ja Ovie Jr. pukivat päälleen parhaat matchaavat kauluspaitansa ja chinot ja lähtivät porukalla illalliselle ravintolaan, jossa paikallinen Mariachi-yhtye soitti meksikolaista musiikkia.

https://www.instagram.com/p/B7nAPadlMf4/

Alexander Ovechkinille ja Washington Capitalsille omistautunut sivusto RMNB julkaisi videon tilaisuudesta. RMNB on lyhenne sanoista Russian Machine Never Breaks ja sivusto kertoo tavoitteensa olevan tehdä jääkiekon seuraamisesta hauskaa ja ihmisläheistä.

NHL-pelaajat haluaisivat ottaa Ovechkinin kanssa märkää!

Videolla Ovie ja Wilson istuvat vierekkäin ja katsovat yhtyeen soittoa huvittuneena. Hetkeä myöhemmin The Great Eight on kuitenkin joraamassa poikansa Sergein kanssa musiikin tahtiin ja tietenkin matchaavissa asusteissa!

Ovechkin ja hänen poikansa ovat olleet suloisia koko loman ajan, sillä he ovat pukeutuneet muutenkin matchaaviin asuihin Meksikossa.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia