Wayne Gretzky nimesi unelma NHL-ketjunsa

Tulevan NHL-varaustilaisuuden kärkipään nimi Jamie Drysdale kysyi Wayne Gretzkyltä livelähetyksessä, että kenen kanssa The Great One haluaisi pelata.

The Great Onelta kysyttiin, että kenet kaksi pelaajaa hän haluaisi samaan ketjuun kanssaan ja hän mainitsi Toronto Maple Leafsin Auston Matthews tai Pittsburgh Penguinsin kapteeni Sidney Crosbyn. Gretzkyn unelmakenttä ei kuitenkaan koostu heistä.

-Hyviä pelaajia on niin paljon. Tämä on vaikea kysymys, Gretzky vastaa miettiväisenä.

Gretzkyn trion täydentäisi hänen tekemää ennätystä jahtaavasta venäläinen Alexander Ovechkin sekä Connor McDavid. 

-Tietenkin Connor koska hänen nopeus ja avausnopeus, sekä Ovechkin, koska kun saamme kiekon hänelle, niin tiedämme, että hän lyö sen maaliin tai ainakin on siihen aina mahdollisuus. Joten näiden kahden kanssa olisi mahtavaa pelata yhdessä, Hall Of Fame sentteri Gretzky sanoi videopuhelussa NHL.comille.

McDavid on 2015 Draftin ensimmäinen varaus ja hän on keskeytetyllä kaudella toisella sijalla pistepörssissä 34+63=97 saldolla. McDavid on Oilersin kapteeni kuten Gretzky aikoinaan ja hän on tehtaillut joukkueessa yhteensä 496 tehopistettä kaudesta 2015-16 lähtien.

Ovechkin on vuoden 2004 ensimmäinen varaus ja jakaa tällä hetkellä maalikuninkuuden David Pastrnakin kanssa 48:n maalin turvin. Hän on sijalla kahdeksan kaikkien aikojen maalintekijöissä 706 maalia tehneenä ja hän tarvii 189 osumaa rikkoakseen Gretzkyn ennätyksen.

Gretzky joka lopetti pelit kauteen 1998-99, johtaa NHL:ää 894 maalilla, 1963 syötöllä ja 2857 pisteellä. #HockeyAtHome jaksossa Gretzky sanoi, että hänellä olisi paljon enemmän syöttöpisteitä, jos hän olisi pelannut Capitalsin kapteeni Ovien kanssa.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia