NHL:n siirtomarkkinoiden avauspäivän voittajat sekä häviäjät

NHL:n kesän siirtomarkkinat tärähtivät käyntiin maanantai-iltana ja kuten aina, niin tälläkin kertaa löytyy sekä voittajia että häviäjiä. Lue arviomme!

Maanantai-iltana alkaneen NHL:n siirtoruljanssin ensimmäinen päivä ei tuottanut pettymystä, vaan jälleen näimme siirtoja jotka saattavat pistää sarjan voimasuhteet ylös alaisin. Jälleen kerran löytyy voittajia sekä häviäjiä. Mitkä joukkueet pelasivat itselleen parhaat kortit?

Voittajat:

New York Rangers

Rangers nappasi markkinoiden suurimman kalan, kun Artemi Panarin ui heidän haaviinsa jo ensimmäisen tunnin aikana. Panarin hylkäsi ensin Columbuksen Kekäläisen hurjan jatkotarjouksen ja allekirjoitti tämän jälkeen seitsemän vuotta kattavan ja yhteensä 81,5 miljoonan dollarin sopimuksen New York Rangersin kanssa.

Rangers kaatoi arkkivihollisensa New York Islandersin tarjouskilvassa, mutta saarelaisten tarjousta ei ole julkistettu tiistaihin mennessä. Manhattanialaiset nappasivat 27-vuotiaan maaleja mättävän venäläistähden lisäksi myös kovan luokan vahvistuksen siniviivalle aiemmin kesäkuussa. Rangers tulee yrittämään pitkää sopimusta Jacob Trouban kanssa.

Nashville Predators

Toinen vapaiden agenttien kuumimmista nimistä oli Matt Duchene, jonka Nashville GM David Poile sai narrattua seuralleen. Hieman yllättäen Nashville sai hankittua 28-vuotiaan kanadalaishyökkääjän yllättävän halvalla, vaikka Duchenen tiimi tiesi paljonko Poile halusi Duchenea itselleen. Seitsemän vuoden ja 56 miljoonan dollarin sopimus tekee kausiansioksi kahdeksan miljoonaa dollaria.

Florida Panthers

Pantterien alku näytti synkältä, kun he eivät saaneet haluamaansa Panarinia ja he luulivat jo menettäneensä kilvan Sergei Bobrovksysta. Loppuen lopuksi kilpa päättyi kuitenkin heidän edukseen ja he saivat korvattua eläköityneen Roberto Luongon kirjoittamalla vapaiden markkinoiden halutuimman vahdin kanssa seitsemän vuoden ja 10 miljoonan dollarin kausiansion sopimuksen. Lisäksi he nappasivat hyökkäykseen Brett Connolyn sekä siniviivalle Anton Stralmanin.

BONUS: Tuplaa talletuksesi 200€ asti
Pelaa nyt

Häviäjät

Columbus Blue Jackets

Sinitakkien GM Jarmo Kekäläinen pisti kaikkensa peliin maanantaina, mutta he menettivät kolme kovaa nimeä, kun Artemi Panarin ei hyväksynyt hurjaa tarjousta ja Matt Duchene vaihtoi seuraa samoin kuten Sergei Bobrovsky. Sinitakkien uskottavuutta ei lisännyt se, että Panarin hyväksyi Rangersilta saadun lyhyemmän seitsemän vuoden sopimuksen.

Kekäläinen sai korvattua menetyksiä nappaamalla Gustav Nyquistin, mutta se yhdessä Joonas Korpisalon sekä Ryan Murrayn jatkosopimuksien kanssa ei riitä paikkaamaan menetyksiä. Columbuksen osakkeet nousivat hurjasti, kun he onnistuivat swiippaamaan Tampa Bay Lightningin menneen kauden Playoffeissa, mutta nyt heidän rosteri on kuin varjo menneestä.

New York Islanders

Saarelaisten GM Lou Lamoriello oli aktiivinen maanantaina, mutta onnistumiset jäivät saavuttamatta. Suurimpana pettymyksenä oli tappio arkkivihollis Rangersille Panarin kilvassa, mutta vastapainona he saivat sentään jatkettua kapteeninsa Anders Leen sopimusta.

Isles menetti upean kauden pelanneen maalivahti Robin Lehnerin, mutta sai tilalle Semyon Varlamovin. Lehner tyytyi Chicagossa vuoden ja viiden miljoonan dollarin sopimuksen, kun Isles lätkäisi Varlamoville neljän vuoden ja 20 miljoonan dollarin sopimuksen. Lehner valitsi pienellä sopimuksella Chicagon ja Isles antoi saman palkan pidemmällä sopimuksella. Mitä tämä kertoo seuran tilanteesta?

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia