Nyrkkeilytähti haluaa ostaa Valioliigajoukkueen!

Floyd Mayweather haluaa lähteä mukaan jalkapallobisnekseen. Uusi duuni Valioliigaseuran omistajana?

 

floyd mayweather valioliiga

Mayweatherista seurapomo?

Floyd ”Money” Mayweather on yksi aikamme tunnetuimmista ja menestyneimmistä urheilijoista. 43-vuotiaalla jenkillä on kahdeksan maailmanmestaruutta viidessä eri painoluokassa ja voittamaton rekordi 50-0. Tämän lisäksi Mayweatherilla uskomattomat määrät rahaa pankkitilillään. Money lempinimi on niin sanotusti katteellinen kun mies on nostanut viime vuodet miljoonien dollarien ottelupalkkioita ottelu toisensa jälkeen.
Mayweatherin tiimalasissa on kuitenkin valunut hiekkaa jo siinä määrin että miehen nyrkkeilyura on tulossa vääjäämättä kohti päätöstään. Neljän lapsen isä tarvitsee jatkossakin voita leivän päälle ja hän onkin iskenyt silmänsä nyt aivan toisenlaiseen urheilubisnekseen, jalkapalloon.

 

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Kiikarissa Valioliigaseura Newcastle United

Ex-nyrkkeilijä  on erityisen kiinnostunut on omien sanojensa mukaan Valioliigaseura Newcastle Unitedista jota Mayweather kutsui termillä “hell of team”.  Asia kävi ilmi maaliskuun alussa kun Mayweather oli puhujakiertueella Iso-Britanniassa. Yksi kiertueen pysäkeistä oli Newcastlessa jossa toimittaja sanoi että hän on kuullut huhuja jenkin mielenkiinnosta seuraa kohtaan. Mayweather vastasti ”USA:ssa kutsumme peliä socceriksi mutta kyllä, Newcastle on uskomaton joukkue, helvetinmonen joukkue, jos ihmiset haluatte että ostan Newcastlen niin kertokaa minulle!”

Newcastlen omistaa tällä hetkellä miljonääri Mike Ashley. Mies on omistanut seuran vuodesta 2007 eikä harakka-fanit ole koskaan varsinaisesti pitäneet hänestä. Saudi-Arabian prinssin Muhammad bin Salmanin tiedetään myös olevan kiinnostonut joukkueesta mutta Koilis-englannissa tuskin suhtaudutaan murhaskandaalissakin mukana olleeseen prinssiin kovin suopeasti. Seuran hintalappu on noin 340£ miljoonaa, nähtäväksi jää laittaako Mayweather rahat poikimaan Valioliigaseuraan!

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia