Olli Palola - Suomen pehmeimmät rankkarikädet?

Olli Palola on iskenyt uransa varrella monta näyttävää rankkarimaalia. Mies väläytti jälleen taitojaan!

Suomalainen jääkiekkoilija Olli Palola on ollut aikajoin otsikoissa upeiden rangaistuslaukaussuoritusten siivittämä. Nyt tämä 32-vuotias entinen Liiga-pelaaja on jälleen väläyttänyt uuden SHL-kauden alla jälleen taitojaan. Palola iski pöytään Röglen ja Frölundan välisessä harjoitusottelussa upean suorituksen voittolaukauskilpailussa, syöttö omaan luistimeen, valelaukaus, harhautus ja maali:

Laitahyökkääjän suoritusta on ihailtu Pohjois-Amerikassa saakka ja samalla Internetin syövereistä on kaivettu lisää Palolan upeita suorituksia muun muassa Palolan edelliseltä Ruotsissa vietetyltä kaudelta (2016/2017) sekä KHL-kaukaloista:

Juhamatti Aaltosta on vuosia tituleerattu Röglen taikuriksi mutta Olli Palola on kovaa vauhtia ryöväämässä tämän arvonimen itselleen. Toivottavasti Palola pääsee tällä kaudella yrittämään rangaistuslaukausmaalia tai ottamaan osaa voittolaukauskilpailuun vielä useasti, jos aina on tarjolla tällaista silmäkarkkia!

SHL Live Stream

Mikäli mielit katsoa ilmaiseksi SHL-jääkiekko niin ota suunnaksi Vedonlyöntisivusto Nordicbet! 

SHL pelit ja niiden katsominen onnistuu helposti NordicBetin live stream-palvelun kautta. Pelien näkeminen vaatii rekisteröitymisen NordicBetille sekä talletuksen pelitilillesi. Sinulla tulee olla rekisteröity pelitili ja vähintään yksi euro (1€) pelirahaa tilillä. Yhdellä eurolla voit siis seurata koko pian alkavan SHL-kauden!

SHL-kauden ensimmäiset ottelutt:

19.09.2020

  • Klo 16:15 Leksand – Skellefteå
  • Klo 16:15 Brynäs – Malmö
  • Klo 16:15 Frölunda – HV71
  • Klo 19:00 Örebro – Djurgarden
  • Klo 19:00 Vaxjö – Oskarshamn
  • Klo 19:00 Luleå – Färjestad
  • Klo 19:00 Rögle – Linköping

Lue myös: Mikko Lehtonen liekeissä KHL-jäillä!

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia