Onko Juventus FC Cristiano Ronaldon uusi seura?

Cristiano Ronaldo siirtyy Juventukseen 95 prosentin varmuudella
Cristiano Ronaldo to Juventus

Ympäri Etelä-Eurooppa on huhuiltu jo toista kuukautta siitä, että Real Madridin portugalilainen supertähti Cristiano Ronaldo siirtyisi ensi kaudesta alkaen Seria A jättiläisen Juventuksen riveihin. Viimeisten parin viime päivän aikana huhut ovat alkaneet konkretisoitua ja nyt myös mediat kuten ESPN ja The Guardian ovat uutisoineet, että 33 – vuotias maalitykki on 95% varmuudella siirtymässä Madridista Torinoon.

Juventuksen kaikkien aikojen palkkakuninkaaksi?

Real Madrid asetti Ronaldolle aiemmin massiivisen suuren miljardin euron arvoisen ulosostohinnan mutta nyt näyttää siltä, että summa on tippumassa ”vain” 100 miljoonaan euroon. Real Madrid pomo Florentino Perez olisi halukas pitämään kultakimpaleensa vielä suurseurassa mutta portugalilainen itse on ollut tyytymätön palkkaansa ja siihen että hänen kanssaan ei aloitettu keskusteluja jatkosopimuksesta tarpeeksi hanakasti. Lehtitietojen mukaan Juventus on valmis tekemään Ronaldosta sen seurahistorian parhaiten palkatun pelaajan jopa 30 miljoonan vuositienesteillä, sopimuksella joka olisi neljän vuoden mittainen.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Vain markkinahinnan nostatusta?

Nähtäväksi jää toteutuuko ehkä jopa hieman yllättävä siirto vai onko huhujen tarkoitus vain nostaa Ronaldon markkinahintaa. Huhut tietenkin avittavat pelaajan agenttia Jorge Mendesiä jonka on helppotyö kasvattaa siirtosummaa sekä palkkapyyntöä, jos aiemmin Ronaldosta kiinnostuneet seurat Manchester United ja Paris-Saint Germain lähtevät huutokauppaan mukaan. Itse Juventus sekä Ronaldo-fanien mielipiteet ovat hyvin jakautuneita sanasota siirron puolesta sekä vastaan käy kiivaana erityisesti torinolaisfanien keskuudessa.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia