Ottawa ja Calgary ruotsalaistähden perässä

TSN:n insider Darren Dreger kertoo, että kaksi kanadalaisjoukkuetta ovat kuumeisesti 26-vuotiaan ruotsalaistähti Joakim Nygardin perässä.

Tuoreen tiedon mukaan kaksi kanadalaisseuraa Ottawa Senators sekä Calgary Flames ovat kuumeisesti Ruotsin Swedish Hockey Leaguessa ottelevan  Joakim Nygardin perässä. TSN:n Darren Dregerin mukaan seurat ovat havainneet todellisen aarteen löytyvän SHL:n vapautuvien agenttien listalta. 26-vuotias Nygard on eliittitason luistelija ja Dregerin mukaan pystyy liitämään tilanteisiin.

Vasen laitahyökkääjä on tehtaillut kuluvalla kaudella 21 maalia ja 14 syöttöpistettä 52 ottelussa ruotsin pääsarja SHL:ssä ottelevan Färjestad BK:n riveissä. Hän pitää 35 pisteellään SHL:n pistepörssin kakkossijaa.

Dregerin mukaan muutamat NHL-seurat ovat olleet kiinnostuneita Nygardista viimeisten kuukasien aikana, mutta nyt kaksi kanadalaisseuraa ovat tosissaan haluamassa Nygardin palveluksia. Nämä kaksi kaksi seuraa Ottawa Senators ja Calgary Flames eivät voisi erota toisistaan yhtään enempää, sillä Flames on Läntisen konferenssin ykkössijalla ja etenee Stanley Cup playoffeihin yhtenä suosikeista. Kun taas Senators pitää Läntisen konferenssin ja samalla koko NHL:n peräpäätä todella heikon kauden pelanneena. Kumpikohan seuroista on Nygardin silmissä tällä hetkellä kiinnostavampi?

NHL scoutit vertaavat Nygardia Washington Capitalsin Carl Hageliniin. Scouttien mukaan hän omaa 26-vuoden iässä NHL:ään vaadittavat henkiset ja fyysiset ominaisuudet. Mielenkiintoinen huomio on se, että Nygardin seurakaveri Oskar Steen on Boston Bruinsin varaus, joten lähteekö Bruins tavoittelemaan ennestään toisilleen tuttuja kavereita itselleen? Seurasta ei ole tietoa, mutta se on varma, että Nygard nähdään ensikaudella NHL:ssä.

Huima syöttö Nygardilta:

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia