Päättykö Paige VanZantin UFC-ura otteluun Amanda Ribasta vastaan?

Viimeinen tilauus nähdä jenkkikaunotar Octagonissa?

UFC kehissä rytisee aikaisin sunnuntaina aamuyöllä 12. heinäkuuta. Abu Dhabin ”Fight Islandilla” otellaan yksi vuoden isoimmista vapaaottelutapahtumista ja tämä spektaakkeli tottelee nimeä UFC 251. UFC 251 tarjoaa peräti kolme titteliottelua sekä muita mielenkiintoisia kamppailua kuten suomamalaisen Makwan Amirkhinin kohtaamisen Danny Henryn kanssa sekä kuuman naisten pääkortin ottelun Amanda Ribas – Paige VanZant.

 

Amanda Ribas vs. Paige VanZant, VanZantin viimeinen ottelu?

Paige VanZant on yksi maailman tunnetuimmista naisottelijoista UFC-areenoilla. Kuvan kauniin VanZantin peräti neljä vuotta yhtä jaksoisesti jatkunut UFC-sopimus tulee tämän ottelun myötä päätökseensä. Sopimus ei ole uusittu VanZantin toimesta, joka on päättänyt siirtyä vapaaksi agentiksi ja kokeilla markkina-arvonsa muissa töissä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Tomorrow. ????

Henkilön Paige VanZant (@paigevanzant) jakama julkaisu

VanZant palkkakuopassa?

VanZant avasi sopimustilannetta ja tulevaisuuttaan MMAJunkie lehdelle kesäkuun lopussa: ”Olen ollut kuusi vuotta UFC:ssä ja niistä neljä vuotta samalla sopimuksella. Olin mukana tanssii tähtien kanssa ohjelmassa ja tienasin tuosta show:sta isomman palkkion kuin mitä olen saanut yhteensä koko UFC-uralla.

Saan tulevasta ottelusta 46 000$ + toiset 46 000$ jos voitan. Saan saman rahan pelkästään Instagram-mainoksilla. Rakastan ottelemista ja kehässä oleminen on ihanaa mutta haluan kokeilla arvoni ja saada joko isomman diilin UFC-organisaation kanssa tai sitten solmin jonkun muun sopimuksen. Tämän ottelun aion kuitenkin vielä voittaa!”.

Nähtäväksi jää nähdäänkö tämä kiven kova kaunotar vielä Octagonissa vai saammeko ihailla VanZantia jatkossa eri tavalla, kuten näissä kuvissa? 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

? Beach Babe ? . @si_swimsuit

Henkilön Paige VanZant (@paigevanzant) jakama julkaisu

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

It’s called art, you wouldn’t understand....

Henkilön Paige VanZant (@paigevanzant) jakama julkaisu

BONUS: Tuplaa talletuksesi 200€ asti
Pelaa nyt

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia