Paddy Power: Todennäköisempää löytää avaruusolioita kuin Arsenalin tai Chelsean liigamestaruus

Englantilainen vetofirma on sitä mieltä, että on paljon todennäköisempää, että tänä vuonna löydetään avaruusolioita kuin että Valioliigan vie joku muu kuin Manchester City tai Liverpool

Mesut Özil, Arsenal

Voi voi Tottenhamia, Chelseaa, Manchester Unitedia ja Arsenalia…

Paddy Power vetofirman kertoimenlaskijoiden mukaan on todennäköisempää, että tämän vuoden aikana saadaan todisteita maan ulkopuolisesta elämästä kuin että joku edellämainituista Englannin suurseuroista voittaisi Valioliigan.

Paddy Power antaa avaruusolioiden löytymiselle vuonna 2019 kertoimeksi vain 6.00. Samalla Tottenhamin Valioliigan mestaruudesta saa kertoimeksi 17.00, Chelseasta saa 26.00, ManU:sta 31.00 ja Arsenalista 51.00.

Eli avaruusolioiden löytyminen on kymmenisen kertaa todennäköisempää kuin Arsenalin liigamestaruus.

BONUS: 10€ ilmaisveto!
Pelaa nyt

Väki ryntää Area 51:lle

Paddy Powerin kerroin 6.00 on kovin matala sille tapahtumalle, että avaruusolioita löytyisi. Syy tähän on se, että Facebookissa ollaan kasaamassa Storm Area 51 -tapahtumaa. Homman koko nimi on ”Storm Area 51, They Can’t Stop All of Us” ja jo melkein puolitoista miljoonaa ihmistä on ilmoittanut olevansa mukana. Ajatus on se, että jos tarpeeksi moni ihminen ryntää USA:n armeija salaiselle Area 51:lle, niin armeija ei mitenkään voi pysäyttää kaikkia, ja näin salaisuudet paljastuvat. Area 51:n on jo pitkään huhuttu olevan paikka, jossa pidetään tallessa maahan syöksyneitä avaruusaluksia ja niiden matkustajia tai heidän ruumiitaan.

Area 51 -ryntäys on tapahtumassa syyskuun 20. päivä aamuyöstä. Area 51 on Nevadassa ja se on hyvin tarkoin vartioitu kameroineen ja liiketunnistimineen.

Paddy Power ei kerro, kuinka paljon kerroin 6.00 avaruusolioiden löytymiselle tänä vuonna on kerännyt panoksia.

Katso lisää urheiluvideoita  Vedonlyöntivihjeet lähteistä

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia