Palaako Mohammed Salah Serie A:han?

Cristiano Ronaldo, Aaron Ramsey ja seuraavana Mo Salah?

mo salah juventusEnsi viikolla Mestarien liigan pudotuspeliottelunsa Atletico Madridia vastaan aloittava Juventus on jälleen mielenkiintoisten siirtohuhujen keskellä. Italian jättiläinen hankki viime kesänä kaikkien yllätykseksi portugalilaistähti Cristiano Ronaldon mikä on nostanut seuran statusta siirtomarkkinoilla, tai ainakin siirtohuhuissa, aivan uudelle tasolle pitkin kuluvaa kautta.

Tuoreimpien lehtitietojen mukaan Vanha Rouva olisi tosissaan yrittämässä Liverpool-tykki Mo Salahin hankintaa mustavalkoiseen paitaan. Muun muassa Egypt Independent lehti kertoo, että Torinossa ollaan tehty henkinen päätös siitä, että seura lähestyy Salahia sekä Liverpoolia pelaajasiirtoon johtavalla tarjouksella. Lehden tietojen mukaan myös Cristiano Ronaldo olisi hyväksynyt asian mikä pistää miettimään, että mihin seura hänen lupaansa tarvitsee?

Salahin kauppahinnan arvioidaan olevan noin 200 miljoonaa euroa mikä tekisi egyptiläisestä maailman toiseksi kalleimman pelaajan Neymarin jälkeen. Siirto olisi lehtitietojen mukaan kytköksissä Juventuksen argentiinalaisen Paulo Dybalan mahdolliseen pois myyntiin. Jos vaisusti kauden aloittanut Dybala ei paranna otteitaan niin mies myydään pois ja tilalle ostetaan isolla rahalla Salah. Monimutkaisen kuuloinen kuvio ja erittäin kova huhu. Uskotko sinä että 26 – vuotias Egyptin Prinssi nähtäisiin tulevaisuudessa Bianconeri-paidassa?

Lue myös: Aaron Ramsey jättipalkalla Arsenalista Juventukseen

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia